Padarincang, Sérang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Padarincang

Peta lokasi Kacamatan Padarincang
Propinsi Banten
Kabupatén Sérang
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Padarincang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sérang, Propinsi Banten, Indonésia.



Nuvola filesystems folder home.png