Padasuka, Cimanggu, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Padasuka
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanCimanggu

Padasuka nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Cimanggu, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.



Gnome-home.svg