Padasuka, Ciomas, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Padasuka
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanCiomas

Padasuka nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Ciomas, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg