Padasuka, Kutawaringin, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Padasuka
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBandung
KacamatanKutawaringin

Padasuka nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Kutawaringin, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.




Gnome-home.svg