Pademangan Barat, Pademangan, Jakarta Utara

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kalurahan  Pademangan Barat
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Utara
Kacamatan Pademangan

Pademangan Barat nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Pademangan, Kota Jakarta Utara, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg