Pademangan Barat, Pademangan, Jakarta Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Pademangan Barat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Utara
KacamatanPademangan

Pademangan Barat nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Pademangan, Kota Jakarta Utara, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg