Pademangan Kulon, Pademangan, Jakarta Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Pademangan Barat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kalér
KacamatanPademangan

Pademangan Barat nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Pademangan, Kota Jakarta Kalér, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.