Pagadungan, Karang Tanjung, Pandéglang

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Pagadungan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanKarang Tanjung

Pagadungan nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Karang Tanjung, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.



Gnome-home.svg