Pagar Merbau, Deli Serdang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pagar Merbau
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
Lega62,89 Kilométer pasagi
Pangeusi43.500 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.07.31
Désa/kalurahan-

Pagar Merbau nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Deli Serdang Citakan:Pagar Merbau, Deli Serdang