Pagelaran, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Pagelaran

Peta lokasi Kacamatan Pagelaran
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cianjur
Camat
Lega 199,43 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 70.190 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa


Pagelaran nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]


 t·s·é 

Kabupatén Cianjur, Jawa Barat

Lambang Cianjur.jpg

Kacamatan: Agrabinta | Bojongpicung | Campaka | Campaka Mulya | Cianjur | Cibeber | Cibinong | Cidaun | Cijati | Cikadu | Cikalong Kulon | Cilaku | Cipanas | Ciranjang | Cugenang | Gékbrong | Kadupandak | Karangtengah | Lélés | Mandé | Naringgul | Pacét | Pagelaran | Sindangbarang | Sukaluyu | Sukanagara | Sukaresmi | Takokak | Tanggeung | Warungkondang



Nuvola filesystems folder home.png