Lompat ke isi

Pagelaran, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Pagelaran
Peta
Peta lokasi Kacamatan Pagelaran
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
Lega199,43 kilométer pasagi
Pangeusi70.190 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.18

Pagelaran nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]