Pagelaran, Pandéglang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Pagelaran
Kacamatan
Negara Bandéra Indonésia Indonesia
Propinsi Banten
Luas - km²
Kapadetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Pagelaran nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.



Nuvola filesystems folder home.png