Pakam, Medang Deras, Batu Bara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pakam
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténBatu Bara
KacamatanMedang Deras

Pakam nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Medang Deras, Kabupatén Batu Bara, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Medang Deras, Batu Bara


Gnome-home.svg