Buruan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Pakarangan)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Buruan nyaéta aréal lemah nu biasana aya deukeuteun wangunan. Lemah ieu bisa dipléster, dikebonan, dipelakan kekembangan atawa kadang-kadang aya balongan. Buruan bisa aya di hareupeun, tukangeun atawa pipireun imah.


Nulis.jpg


Nulis.jpg