Pakem, Sléman

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Pakem

Peta lokasi Kacamatan Pakem
Propinsi Daerah Istimewa Yogyakarta
Kabupatén Sléman
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Pakem nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sléman, Propinsi Daerah Istimewa Yogyakarta , Indonésia.



Nuvola filesystems folder home.png