Palasari, Cijeruk, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Palasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanCijeruk

Palasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cijeruk, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg