Palembang, Cisata, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Palembang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanCisata

Palembang nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Cisata, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.



Gnome-home.svg