Palurahan, Kaduhéjo, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Palurahan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanKaduhéjo

Palurahan nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Kaduhéjo, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.



Gnome-home.svg