Paméla Anderson

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


Paméla Anderson
Paméla dina acara Annual Hollywood Style Awards ka-6 di Beverly Hills, Kalifornia tanggal 11 Oktober 2009
Gumelar Paméla Denise Anderson[1]
1 Juli 1967 (1967-07-01) (yuswa 50)
Ladysmith, British Columbia, Canada
Nami panggilan Paméla Anderson Lee
Pam Anderson
Pagawéan Aktris, modél, produser tipi, aktivis, panulis
Taun aktip 1989–kiwari
Pasangan Tommy Lee (m. 1995–98)
Kid Rock (m. 2006–07)
Rick Salomon (m. 2007–2008; 2014–2015)
Mitra Tommy Lee
(1999–2001; 2008–2010)
Marcus Schenkenberg (2000–2001)
Kid Rock (2001–2003)
Murangkalih 2
Situs web
www.PamelaAnderson.com

Paméla Denise Anderson (leuwih dipikawanohna Paméla Anderson; gumelar di Ladysmith, British Columbia, Kanada, 1 Juli 1967; umur 50 taun) nyaéta saurang aktris Amérika-Kanada.[2] Paméla dipikawanoh ogé minangka saurang modél, produser, panulis, aktivis sarta béntang séksi anu sakapeung sok midang buligir di sajumlahing tempat.[1] Ogé dipikawanoh ku ngaran Paméla Anderson Lee ti saprak nikah jeung pamaén drum Mötley Crüe, Tommy Lee.[1] Paméla dumuk jeung dua anak lalakina ti pakawinanna jeung Tommy Lee anu pipirakan dina taun 1998.[1] Taun 2002, Paméla tuluy ngajalanan hubungan pegat-nyambung jeung panyanyi Kid Rock nepika antukna nikah dina tanggal 29 Juli 2006, tapi pakawinanna teu kungsi lila pepegaran dina tanggal 27 Nopémber 2006.[1]

Karir[édit | édit sumber]

Mimiti karir Paméla nyaéta nalika dirina midang dina majalah Playboy dina bulan Oktober 1989.[1] Ti dieu minatna di dunya modéling mimiti tumuwuh, antukna Paméla nangtukeun pikeun dumuk di Los Angeles dina raraga ngudag karirna.[1] Pikeun nunjel profésina di dunya modéling, Paméla ngalkonan breast implant hsangkan katémpona pitajieun.[1] Ti harita manéhna jadi salah sahiji covergirl majalah Playboy anu dilakonan ti taun 1989 nepi ka kiwari.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g h i "Profil Selebriti - Pamela Anderson". KapanLagi. Diakses tanggal 3/11/2016. 
  2. "Biography - Pamela Anderson". Biography.com. Diakses tanggal 3/11/2016. 
Soekarno.jpg