Pamaké:Medelam/Rekapitulasi Dati2

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sumatra[édit | édit sumber]

Acéh[édit | édit sumber]

Citakan Kategori dati2 Kategori dati3 Kategori dati4 Citakan dati4
{{Kabupatén Acéh Kidul}} Kategori:Kabupatén Acéh Kidul Kategori:Kacamatan di Kabupatén Acéh Kidul Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Acéh Kidul Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Acéh Kidul
{{Kabupatén Acéh Kidul Wétan}} Kategori:Kabupatén Acéh Kidul Wétan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Acéh Kidul Wétan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Acéh Kidul Wétan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Acéh Kidul Wétan
{{Kabupatén Acéh Wétan}} Kategori:Kabupatén Acéh Wétan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Acéh Wétan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Acéh Wétan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Acéh Wétan
{{Kabupatén Acéh Tengah}} Kategori:Kabupatén Acéh Tengah Kategori:Kacamatan di Kabupatén Acéh Tengah Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Acéh Tengah Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Acéh Tengah
{{Kabupatén Acéh Kulon}} Kategori:Kabupatén Acéh Kulon Kategori:Kacamatan di Kabupatén Acéh Kulon Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Acéh Kulon Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Acéh Kulon
{{Kabupatén Acéh Besar}} Kategori:Kabupatén Acéh Besar Kategori:Kacamatan di Kabupatén Acéh Besar Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Acéh Besar Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Acéh Besar
{{Kabupatén Pidie}} Kategori:Kabupatén Pidie Kategori:Kacamatan di Kabupatén Pidie Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Pidie Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Pidie
{{Kabupatén Acéh Kalér}} Kategori:Kabupatén Acéh Kalér Kategori:Kacamatan di Kabupatén Acéh Kalér Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Acéh Kalér Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Acéh Kalér
{{Kabupatén Simeulue}} Kategori:Kabupatén Simeulue Kategori:Kacamatan di Kabupatén Simeulue Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Simeulue Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Simeulue
{{Kabupatén Acéh Singkil}} Kategori:Kabupatén Acéh Singkil Kategori:Kacamatan di Kabupatén Acéh Singkil Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Acéh Singkil Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Acéh Singkil
{{Kabupatén Bireuen}} Kategori:Kabupatén Bireuen Kategori:Kacamatan di Kabupatén Bireuen Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Bireuen Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Bireuen
{{Kabupatén Acéh Kidul Kulon}} Kategori:Kabupatén Acéh Kidul Kulon Kategori:Kacamatan di Kabupatén Acéh Kidul Kulon Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Acéh Kidul Kulon Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Acéh Kidul Kulon
{{Kabupatén Gayo Lues}} Kategori:Kabupatén Gayo Lues Kategori:Kacamatan di Kabupatén Gayo Lues Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Gayo Lues Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Gayo Lues
{{Kabupatén Acéh Jaya}} Kategori:Kabupatén Acéh Jaya Kategori:Kacamatan di Kabupatén Acéh Jaya Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Acéh Jaya Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Acéh Jaya
{{Kabupatén Nagan Raya}} Kategori:Kabupatén Nagan Raya Kategori:Kacamatan di Kabupatén Nagan Raya Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Nagan Raya Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Nagan Raya
{{Kabupatén Acéh Tamiang}} Kategori:Kabupatén Acéh Tamiang Kategori:Kacamatan di Kabupatén Acéh Tamiang Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Acéh Tamiang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Acéh Tamiang
{{Kabupatén Bener Meriah}} Kategori:Kabupatén Bener Meriah Kategori:Kacamatan di Kabupatén Bener Meriah Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Bener Meriah Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Bener Meriah
{{Kabupatén Pidie Jaya}} Kategori:Kabupatén Pidie Jaya Kategori:Kacamatan di Kabupatén Pidie Jaya Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Pidie Jaya Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Pidie Jaya
{{Kota Banda Acéh}} Kategori:Kota Banda Acéh Kategori:Kacamatan di Kota Banda Acéh Kategori:Kalurahan/désa di Kota Banda Acéh Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Banda Acéh
{{Kota Sabang}} Kategori:Kota Sabang Kategori:Kacamatan di Kota Sabang Kategori:Kalurahan/désa di Kota Sabang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Sabang
{{Kota Lhokseumawe}} Kategori:Kota Lhokseumawe Kategori:Kacamatan di Kota Lhokseumawe Kategori:Kalurahan/désa di Kota Lhokseumawe Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Lhokseumawe
{{Kota Langsa}} Kategori:Kota Langsa Kategori:Kacamatan di Kota Langsa Kategori:Kalurahan/désa di Kota Langsa Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Langsa
{{Kota Subulussalam}} Kategori:Kota Subulussalam Kategori:Kacamatan di Kota Subulussalam Kategori:Kalurahan/désa di Kota Subulussalam Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Subulussalam

Sumatra Kalér[édit | édit sumber]

Citakan Kategori dati2 Kategori dati3 Kategori dati4 Citakan dati4
{{Kabupatén Tapanuli Tengah}} Kategori:Kabupatén Tapanuli Tengah Kategori:Kacamatan di Kabupatén Tapanuli Tengah Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Tapanuli Tengah Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Tapanuli Tengah
{{Kabupatén Tapanuli Kalér}} Kategori:Kabupatén Tapanuli Kalér Kategori:Kacamatan di Kabupatén Tapanuli Kalér Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Tapanuli Kalér Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Tapanuli Kalér
{{Kabupatén Tapanuli Kidul}} Kategori:Kabupatén Tapanuli Kidul Kategori:Kacamatan di Kabupatén Tapanuli Kidul Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Tapanuli Kidul Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Tapanuli Kidul
{{Kabupatén Nias}} Kategori:Kabupatén Nias Kategori:Kacamatan di Kabupatén Nias Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Nias Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Nias
{{Kabupatén Langkat}} Kategori:Kabupatén Langkat Kategori:Kacamatan di Kabupatén Langkat Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Langkat Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Langkat
{{Kabupatén Karo}} Kategori:Kabupatén Karo Kategori:Kacamatan di Kabupatén Karo Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Karo Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Karo
{{Kabupatén Deli Serdang}} Kategori:Kabupatén Deli Serdang Kategori:Kacamatan di Kabupatén Deli Serdang Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Deli Serdang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Deli Serdang
{{Kabupatén Simalungun}} Kategori:Kabupatén Simalungun Kategori:Kacamatan di Kabupatén Simalungun Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Simalungun Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Simalungun
{{Kabupatén Asahan}} Kategori:Kabupatén Asahan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Asahan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Asahan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Asahan
{{Kabupatén Labuhanbatu}} Kategori:Kabupatén Labuhanbatu Kategori:Kacamatan di Kabupatén Labuhanbatu Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Labuhanbatu Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Labuhanbatu
{{Kabupatén Dairi}} Kategori:Kabupatén Dairi Kategori:Kacamatan di Kabupatén Dairi Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Dairi Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Dairi
{{Kabupatén Toba}} Kategori:Kabupatén Toba Kategori:Kacamatan di Kabupatén Toba Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Toba Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Toba
{{Kabupatén Mandailing Natal}} Kategori:Kabupatén Mandailing Natal Kategori:Kacamatan di Kabupatén Mandailing Natal Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Mandailing Natal Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Mandailing Natal
{{Kabupatén Nias Kidul}} Kategori:Kabupatén Nias Kidul Kategori:Kacamatan di Kabupatén Nias Kidul Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Nias Kidul Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Nias Kidul
{{Kabupatén Pakpak Bharat}} Kategori:Kabupatén Pakpak Bharat Kategori:Kacamatan di Kabupatén Pakpak Bharat Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Pakpak Bharat Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Pakpak Bharat
{{Kabupatén Humbang Hasundutan}} Kategori:Kabupatén Humbang Hasundutan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Humbang Hasundutan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Humbang Hasundutan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Humbang Hasundutan
{{Kabupatén Samosir}} Kategori:Kabupatén Samosir Kategori:Kacamatan di Kabupatén Samosir Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Samosir Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Samosir
{{Kabupatén Serdang Bedagai}} Kategori:Kabupatén Serdang Bedagai Kategori:Kacamatan di Kabupatén Serdang Bedagai Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Serdang Bedagai Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Serdang Bedagai
{{Kabupatén Batu Bara}} Kategori:Kabupatén Batu Bara Kategori:Kacamatan di Kabupatén Batu Bara Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Batu Bara Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Batu Bara
{{Kabupatén Padang Lawas Kalér}} Kategori:Kabupatén Padang Lawas Kalér Kategori:Kacamatan di Kabupatén Padang Lawas Kalér Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Padang Lawas Kalér Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Padang Lawas Kalér
{{Kabupatén Padang Lawas}} Kategori:Kabupatén Padang Lawas Kategori:Kacamatan di Kabupatén Padang Lawas Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Padang Lawas Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Padang Lawas
{{Kabupatén Labuhanbatu Kidul}} Kategori:Kabupatén Labuhanbatu Kidul Kategori:Kacamatan di Kabupatén Labuhanbatu Kidul Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Labuhanbatu Kidul Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Labuhanbatu Kidul
{{Kabupatén Labuhanbatu Kalér}} Kategori:Kabupatén Labuhanbatu Kalér Kategori:Kacamatan di Kabupatén Labuhanbatu Kalér Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Labuhanbatu Kalér Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Labuhanbatu Kalér
{{Kabupatén Nias Kalér}} Kategori:Kabupatén Nias Kalér Kategori:Kacamatan di Kabupatén Nias Kalér Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Nias Kalér Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Nias Kalér
{{Kabupatén Nias Kulon}} Kategori:Kabupatén Nias Kulon Kategori:Kacamatan di Kabupatén Nias Kulon Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Nias Kulon Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Nias Kulon
{{Kota Médan}} Kategori:Kota Médan Kategori:Kacamatan di Kota Médan Kategori:Kalurahan/désa di Kota Médan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Médan
{{Kota Pematangsiantar}} Kategori:Kota Pematangsiantar Kategori:Kacamatan di Kota Pematangsiantar Kategori:Kalurahan/désa di Kota Pematangsiantar Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Pematangsiantar
{{Kota Sibolga}} Kategori:Kota Sibolga Kategori:Kacamatan di Kota Sibolga Kategori:Kalurahan/désa di Kota Sibolga Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Sibolga
{{Kota Tanjungbalai}} Kategori:Kota Tanjungbalai Kategori:Kacamatan di Kota Tanjungbalai Kategori:Kalurahan/désa di Kota Tanjungbalai Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Tanjungbalai
{{Kota Binjai}} Kategori:Kota Binjai Kategori:Kacamatan di Kota Binjai Kategori:Kalurahan/désa di Kota Binjai Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Binjai
{{Kota Tebing Tinggi}} Kategori:Kota Tebing Tinggi Kategori:Kacamatan di Kota Tebing Tinggi Kategori:Kalurahan/désa di Kota Tebing Tinggi Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Tebing Tinggi
{{Kota Padangsidimpuan}} Kategori:Kota Padangsidimpuan Kategori:Kacamatan di Kota Padangsidimpuan Kategori:Kalurahan/désa di Kota Padangsidimpuan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Padangsidimpuan
{{Kota Gunungsitoli}} Kategori:Kota Gunungsitoli Kategori:Kacamatan di Kota Gunungsitoli Kategori:Kalurahan/désa di Kota Gunungsitoli Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Gunungsitoli

Sumatra Kulon[édit | édit sumber]

Citakan Kategori dati2 Kategori dati3 Kategori dati4 Citakan dati4
{{Kabupatén Pesisir Kidul}} Kategori:Kabupatén Pesisir Kidul Kategori:Kacamatan di Kabupatén Pesisir Kidul Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Pesisir Kidul Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Pesisir Kidul
{{Kabupatén Solok}} Kategori:Kabupatén Solok Kategori:Kacamatan di Kabupatén Solok Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Solok Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Solok
{{Kabupatén Sijunjung}} Kategori:Kabupatén Sijunjung Kategori:Kacamatan di Kabupatén Sijunjung Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Sijunjung Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Sijunjung
{{Kabupatén Tanah Datar}} Kategori:Kabupatén Tanah Datar Kategori:Kacamatan di Kabupatén Tanah Datar Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Tanah Datar Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Tanah Datar
{{Kabupatén Padang Pariaman}} Kategori:Kabupatén Padang Pariaman Kategori:Kacamatan di Kabupatén Padang Pariaman Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Padang Pariaman Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Padang Pariaman
{{Kabupatén Agam}} Kategori:Kabupatén Agam Kategori:Kacamatan di Kabupatén Agam Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Agam Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Agam
{{Kabupatén Lima Puluh Kota}} Kategori:Kabupatén Lima Puluh Kota Kategori:Kacamatan di Kabupatén Lima Puluh Kota Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Lima Puluh Kota Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Lima Puluh Kota
{{Kabupatén Pasaman}} Kategori:Kabupatén Pasaman Kategori:Kacamatan di Kabupatén Pasaman Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Pasaman Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Pasaman
{{Kabupatén Kapuloan Mentawai}} Kategori:Kabupatén Kapuloan Mentawai Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kapuloan Mentawai Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kapuloan Mentawai Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kapuloan Mentawai
{{Kabupatén Dharmasraya}} Kategori:Kabupatén Dharmasraya Kategori:Kacamatan di Kabupatén Dharmasraya Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Dharmasraya Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Dharmasraya
{{Kabupatén Solok Kidul}} Kategori:Kabupatén Solok Kidul Kategori:Kacamatan di Kabupatén Solok Kidul Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Solok Kidul Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Solok Kidul
{{Kabupatén Pasaman Kulon}} Kategori:Kabupatén Pasaman Kulon Kategori:Kacamatan di Kabupatén Pasaman Kulon Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Pasaman Kulon Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Pasaman Kulon
{{Kota Padang}} Kategori:Kota Padang Kategori:Kacamatan di Kota Padang Kategori:Kalurahan/désa di Kota Padang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Padang
{{Kota Solok}} Kategori:Kota Solok Kategori:Kacamatan di Kota Solok Kategori:Kalurahan/désa di Kota Solok Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Solok
{{Kota Sawahlunto}} Kategori:Kota Sawahlunto Kategori:Kacamatan di Kota Sawahlunto Kategori:Kalurahan/désa di Kota Sawahlunto Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Sawahlunto
{{Kota Padang Panjang}} Kategori:Kota Padang Panjang Kategori:Kacamatan di Kota Padang Panjang Kategori:Kalurahan/désa di Kota Padang Panjang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Padang Panjang
{{Kota Bukittinggi}} Kategori:Kota Bukittinggi Kategori:Kacamatan di Kota Bukittinggi Kategori:Kalurahan/désa di Kota Bukittinggi Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Bukittinggi
{{Kota Payakumbuh}} Kategori:Kota Payakumbuh Kategori:Kacamatan di Kota Payakumbuh Kategori:Kalurahan/désa di Kota Payakumbuh Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Payakumbuh
{{Kota Pariaman}} Kategori:Kota Pariaman Kategori:Kacamatan di Kota Pariaman Kategori:Kalurahan/désa di Kota Pariaman Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Pariaman

Riau[édit | édit sumber]

Citakan Kategori dati2 Kategori dati3 Kategori dati4 Citakan dati4
{{Kabupatén Kampar}} Kategori:Kabupatén Kampar Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kampar Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kampar Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kampar
{{Kabupatén Indragiri Hulu}} Kategori:Kabupatén Indragiri Hulu Kategori:Kacamatan di Kabupatén Indragiri Hulu Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Indragiri Hulu Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Indragiri Hulu
{{Kabupatén Bengkalis}} Kategori:Kabupatén Bengkalis Kategori:Kacamatan di Kabupatén Bengkalis Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Bengkalis Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Bengkalis
{{Kabupatén Indragiri Hilir}} Kategori:Kabupatén Indragiri Hilir Kategori:Kacamatan di Kabupatén Indragiri Hilir Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Indragiri Hilir Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Indragiri Hilir
{{Kabupatén Pelalawan}} Kategori:Kabupatén Pelalawan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Pelalawan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Pelalawan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Pelalawan
{{Kabupatén Rokan Hulu}} Kategori:Kabupatén Rokan Hulu Kategori:Kacamatan di Kabupatén Rokan Hulu Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Rokan Hulu Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Rokan Hulu
{{Kabupatén Rokan Hilir}} Kategori:Kabupatén Rokan Hilir Kategori:Kacamatan di Kabupatén Rokan Hilir Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Rokan Hilir Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Rokan Hilir
{{Kabupatén Siak}} Kategori:Kabupatén Siak Kategori:Kacamatan di Kabupatén Siak Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Siak Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Siak
{{Kabupatén Kuantan Singingi}} Kategori:Kabupatén Kuantan Singingi Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kuantan Singingi Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kuantan Singingi Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kuantan Singingi
{{Kabupatén Kapuloan Meranti}} Kategori:Kabupatén Kapuloan Meranti Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kapuloan Meranti Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kapuloan Meranti Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kapuloan Meranti
{{Kota Pekanbaru}} Kategori:Kota Pekanbaru Kategori:Kacamatan di Kota Pekanbaru Kategori:Kalurahan/désa di Kota Pekanbaru Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Pekanbaru
{{Kota Dumai}} Kategori:Kota Dumai Kategori:Kacamatan di Kota Dumai Kategori:Kalurahan/désa di Kota Dumai Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Dumai

Jambi[édit | édit sumber]

Citakan Kategori dati2 Kategori dati3 Kategori dati4 Citakan dati4
{{Kabupatén Kerinci}} Kategori:Kabupatén Kerinci Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kerinci Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kerinci Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kerinci
{{Kabupatén Merangin}} Kategori:Kabupatén Merangin Kategori:Kacamatan di Kabupatén Merangin Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Merangin Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Merangin
{{Kabupatén Sarolangun}} Kategori:Kabupatén Sarolangun Kategori:Kacamatan di Kabupatén Sarolangun Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Sarolangun Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Sarolangun
{{Kabupatén Batanghari}} Kategori:Kabupatén Batanghari Kategori:Kacamatan di Kabupatén Batanghari Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Batanghari Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Batanghari
{{Kabupatén Muaro Jambi}} Kategori:Kabupatén Muaro Jambi Kategori:Kacamatan di Kabupatén Muaro Jambi Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Muaro Jambi Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Muaro Jambi
{{Kabupatén Tanjung Jabung Kulon}} Kategori:Kabupatén Tanjung Jabung Kulon Kategori:Kacamatan di Kabupatén Tanjung Jabung Kulon Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Tanjung Jabung Kulon Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Tanjung Jabung Kulon
{{Kabupatén Tanjung Jabung Wétan}} Kategori:Kabupatén Tanjung Jabung Wétan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Tanjung Jabung Wétan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Tanjung Jabung Wétan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Tanjung Jabung Wétan
{{Kabupatén Bungo}} Kategori:Kabupatén Bungo Kategori:Kacamatan di Kabupatén Bungo Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Bungo Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Bungo
{{Kabupatén Tebo}} Kategori:Kabupatén Tebo Kategori:Kacamatan di Kabupatén Tebo Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Tebo Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Tebo
{{Kota Jambi}} Kategori:Kota Jambi Kategori:Kacamatan di Kota Jambi Kategori:Kalurahan/désa di Kota Jambi Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Jambi
{{Kota Sungai Penuh}} Kategori:Kota Sungai Penuh Kategori:Kacamatan di Kota Sungai Penuh Kategori:Kalurahan/désa di Kota Sungai Penuh Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Sungai Penuh

Sumatra Kidul[édit | édit sumber]

Citakan Kategori dati2 Kategori dati3 Kategori dati4 Citakan dati4
{{Kabupatén Ogan Komering Ulu}} Kategori:Kabupatén Ogan Komering Ulu Kategori:Kacamatan di Kabupatén Ogan Komering Ulu Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Ogan Komering Ulu Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Ogan Komering Ulu
{{Kabupatén Ogan Komering Ilir}} Kategori:Kabupatén Ogan Komering Ilir Kategori:Kacamatan di Kabupatén Ogan Komering Ilir Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Ogan Komering Ilir Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Ogan Komering Ilir
{{Kabupatén Muara Enim}} Kategori:Kabupatén Muara Enim Kategori:Kacamatan di Kabupatén Muara Enim Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Muara Enim Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Muara Enim
{{Kabupatén Lahat}} Kategori:Kabupatén Lahat Kategori:Kacamatan di Kabupatén Lahat Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Lahat Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Lahat
{{Kabupatén Musi Rawas}} Kategori:Kabupatén Musi Rawas Kategori:Kacamatan di Kabupatén Musi Rawas Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Musi Rawas Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Musi Rawas
{{Kabupatén Musi Banyuasin}} Kategori:Kabupatén Musi Banyuasin Kategori:Kacamatan di Kabupatén Musi Banyuasin Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Musi Banyuasin Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Musi Banyuasin
{{Kabupatén Banyuasin}} Kategori:Kabupatén Banyuasin Kategori:Kacamatan di Kabupatén Banyuasin Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Banyuasin Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Banyuasin
{{Kabupatén Ogan Komering Ulu Wétan}} Kategori:Kabupatén Ogan Komering Ulu Wétan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Ogan Komering Ulu Wétan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Ogan Komering Ulu Wétan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Ogan Komering Ulu Wétan
{{Kabupatén Ogan Komering Ulu Kidul}} Kategori:Kabupatén Ogan Komering Ulu Kidul Kategori:Kacamatan di Kabupatén Ogan Komering Ulu Kidul Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Ogan Komering Ulu Kidul Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Ogan Komering Ulu Kidul
{{Kabupatén Ogan Ilir}} Kategori:Kabupatén Ogan Ilir Kategori:Kacamatan di Kabupatén Ogan Ilir Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Ogan Ilir Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Ogan Ilir
{{Kabupatén Empat Lawang}} Kategori:Kabupatén Empat Lawang Kategori:Kacamatan di Kabupatén Empat Lawang Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Empat Lawang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Empat Lawang
{{Kabupatén Penukal Abab Lematang Ilir}} Kategori:Kabupatén Penukal Abab Lematang Ilir Kategori:Kacamatan di Kabupatén Penukal Abab Lematang Ilir Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Penukal Abab Lematang Ilir Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Penukal Abab Lematang Ilir
{{Kabupatén Musi Rawas Kalér}} Kategori:Kabupatén Musi Rawas Kalér Kategori:Kacamatan di Kabupatén Musi Rawas Kalér Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Musi Rawas Kalér Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Musi Rawas Kalér
{{Kota Palembang}} Kategori:Kota Palembang Kategori:Kacamatan di Kota Palembang Kategori:Kalurahan/désa di Kota Palembang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Palembang
{{Kota Pagar Alam}} Kategori:Kota Pagar Alam Kategori:Kacamatan di Kota Pagar Alam Kategori:Kalurahan/désa di Kota Pagar Alam Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Pagar Alam
{{Kota Lubuklinggau}} Kategori:Kota Lubuklinggau Kategori:Kacamatan di Kota Lubuklinggau Kategori:Kalurahan/désa di Kota Lubuklinggau Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Lubuklinggau
{{Kota Prabumulih}} Kategori:Kota Prabumulih Kategori:Kacamatan di Kota Prabumulih Kategori:Kalurahan/désa di Kota Prabumulih Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Prabumulih

Bengkulu[édit | édit sumber]

Citakan Kategori dati2 Kategori dati3 Kategori dati4 Citakan dati4
{{Kabupatén Bengkulu Kidul}} Kategori:Kabupatén Bengkulu Kidul Kategori:Kacamatan di Kabupatén Bengkulu Kidul Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Bengkulu Kidul Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Bengkulu Kidul
{{Kabupatén Rejang Lebong}} Kategori:Kabupatén Rejang Lebong Kategori:Kacamatan di Kabupatén Rejang Lebong Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Rejang Lebong Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Rejang Lebong
{{Kabupatén Bengkulu Kalér}} Kategori:Kabupatén Bengkulu Kalér Kategori:Kacamatan di Kabupatén Bengkulu Kalér Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Bengkulu Kalér Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Bengkulu Kalér
{{Kabupatén Kaur}} Kategori:Kabupatén Kaur Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kaur Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kaur Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kaur
{{Kabupatén Seluma}} Kategori:Kabupatén Seluma Kategori:Kacamatan di Kabupatén Seluma Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Seluma Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Seluma
{{Kabupatén Mukomuko}} Kategori:Kabupatén Mukomuko Kategori:Kacamatan di Kabupatén Mukomuko Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Mukomuko Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Mukomuko
{{Kabupatén Lebong}} Kategori:Kabupatén Lebong Kategori:Kacamatan di Kabupatén Lebong Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Lebong Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Lebong
{{Kabupatén Kepahiang}} Kategori:Kabupatén Kepahiang Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kepahiang Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kepahiang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kepahiang
{{Kabupatén Bengkulu Tengah}} Kategori:Kabupatén Bengkulu Tengah Kategori:Kacamatan di Kabupatén Bengkulu Tengah Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Bengkulu Tengah Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Bengkulu Tengah
{{Kota Bengkulu}} Kategori:Kota Bengkulu Kategori:Kacamatan di Kota Bengkulu Kategori:Kalurahan/désa di Kota Bengkulu Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Bengkulu

Lampung[édit | édit sumber]

Citakan Kategori dati2 Kategori dati3 Kategori dati4 Citakan dati4
{{Kabupatén Lampung Kidul}} Kategori:Kabupatén Lampung Kidul Kategori:Kacamatan di Kabupatén Lampung Kidul Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Lampung Kidul Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Lampung Kidul
{{Kabupatén Lampung Tengah}} Kategori:Kabupatén Lampung Tengah Kategori:Kacamatan di Kabupatén Lampung Tengah Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Lampung Tengah Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Lampung Tengah
{{Kabupatén Lampung Kalér}} Kategori:Kabupatén Lampung Kalér Kategori:Kacamatan di Kabupatén Lampung Kalér Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Lampung Kalér Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Lampung Kalér
{{Kabupatén Lampung Kulon}} Kategori:Kabupatén Lampung Kulon Kategori:Kacamatan di Kabupatén Lampung Kulon Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Lampung Kulon Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Lampung Kulon
{{Kabupatén Tulang Bawang}} Kategori:Kabupatén Tulang Bawang Kategori:Kacamatan di Kabupatén Tulang Bawang Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Tulang Bawang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Tulang Bawang
{{Kabupatén Tanggamus}} Kategori:Kabupatén Tanggamus Kategori:Kacamatan di Kabupatén Tanggamus Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Tanggamus Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Tanggamus
{{Kabupatén Lampung Wétan}} Kategori:Kabupatén Lampung Wétan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Lampung Wétan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Lampung Wétan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Lampung Wétan
{{Kabupatén Way Kanan}} Kategori:Kabupatén Way Kanan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Way Kanan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Way Kanan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Way Kanan
{{Kabupatén Pesawaran}} Kategori:Kabupatén Pesawaran Kategori:Kacamatan di Kabupatén Pesawaran Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Pesawaran Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Pesawaran
{{Kabupatén Pringséwu}} Kategori:Kabupatén Pringséwu Kategori:Kacamatan di Kabupatén Pringséwu Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Pringséwu Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Pringséwu
{{Kabupatén Mesuji}} Kategori:Kabupatén Mesuji Kategori:Kacamatan di Kabupatén Mesuji Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Mesuji Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Mesuji
{{Kabupatén Tulang Bawang Kulon}} Kategori:Kabupatén Tulang Bawang Kulon Kategori:Kacamatan di Kabupatén Tulang Bawang Kulon Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Tulang Bawang Kulon Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Tulang Bawang Kulon
{{Kabupatén Pesisir Kulon}} Kategori:Kabupatén Pesisir Kulon Kategori:Kacamatan di Kabupatén Pesisir Kulon Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Pesisir Kulon Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Pesisir Kulon
{{Kota Bandar Lampung}} Kategori:Kota Bandar Lampung Kategori:Kacamatan di Kota Bandar Lampung Kategori:Kalurahan/désa di Kota Bandar Lampung Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Bandar Lampung
{{Kota Metro}} Kategori:Kota Metro Kategori:Kacamatan di Kota Metro Kategori:Kalurahan/désa di Kota Metro Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Metro

Kapuloan Bangka Belitung[édit | édit sumber]

Citakan Kategori dati2 Kategori dati3 Kategori dati4 Citakan dati4
{{Kabupatén Bangka}} Kategori:Kabupatén Bangka Kategori:Kacamatan di Kabupatén Bangka Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Bangka Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Bangka
{{Kabupatén Belitung}} Kategori:Kabupatén Belitung Kategori:Kacamatan di Kabupatén Belitung Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Belitung Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Belitung
{{Kabupatén Bangka Kidul}} Kategori:Kabupatén Bangka Kidul Kategori:Kacamatan di Kabupatén Bangka Kidul Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Bangka Kidul Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Bangka Kidul
{{Kabupatén Bangka Tengah}} Kategori:Kabupatén Bangka Tengah Kategori:Kacamatan di Kabupatén Bangka Tengah Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Bangka Tengah Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Bangka Tengah
{{Kabupatén Bangka Kulon}} Kategori:Kabupatén Bangka Kulon Kategori:Kacamatan di Kabupatén Bangka Kulon Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Bangka Kulon Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Bangka Kulon
{{Kabupatén Belitung Wétan}} Kategori:Kabupatén Belitung Wétan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Belitung Wétan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Belitung Wétan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Belitung Wétan
{{Kota Pangkalpinang}} Kategori:Kota Pangkalpinang Kategori:Kacamatan di Kota Pangkalpinang Kategori:Kalurahan/désa di Kota Pangkalpinang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Pangkalpinang

Kapuloan Riau[édit | édit sumber]

Citakan Kategori dati2 Kategori dati3 Kategori dati4 Citakan dati4
{{Kabupatén Bintan}} Kategori:Kabupatén Bintan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Bintan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Bintan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Bintan
{{Kabupatén Karimun}} Kategori:Kabupatén Karimun Kategori:Kacamatan di Kabupatén Karimun Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Karimun Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Karimun
{{Kabupatén Natuna}} Kategori:Kabupatén Natuna Kategori:Kacamatan di Kabupatén Natuna Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Natuna Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Natuna
{{Kabupatén Lingga}} Kategori:Kabupatén Lingga Kategori:Kacamatan di Kabupatén Lingga Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Lingga Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Lingga
{{Kabupatén Kapuloan Anambas}} Kategori:Kabupatén Kapuloan Anambas Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kapuloan Anambas Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kapuloan Anambas Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kapuloan Anambas
{{Kota Batam}} Kategori:Kota Batam Kategori:Kacamatan di Kota Batam Kategori:Kalurahan/désa di Kota Batam Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Batam
{{Kota Tanjungpinang}} Kategori:Kota Tanjungpinang Kategori:Kacamatan di Kota Tanjungpinang Kategori:Kalurahan/désa di Kota Tanjungpinang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Tanjungpinang

Jawa[édit | édit sumber]

DKI Jakarta[édit | édit sumber]

Citakan Kategori dati2 Kategori dati3 Kategori dati4 Citakan dati4
{{Kabupatén Administrasi Kapuloan Seribu}} Kategori:Kabupatén Administrasi Kapuloan Seribu Kategori:Kacamatan di Kabupatén Administrasi Kapuloan Seribu Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Administrasi Kapuloan Seribu Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Administrasi Kapuloan Seribu
{{Kota Jakarta Pusat}} Kategori:Kota Jakarta Pusat Kategori:Kacamatan di Kota Jakarta Pusat Kategori:Kalurahan/désa di Kota Jakarta Pusat Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Jakarta Pusat
{{Kota Jakarta Kalér}} Kategori:Kota Jakarta Kalér Kategori:Kacamatan di Kota Jakarta Kalér Kategori:Kalurahan/désa di Kota Jakarta Kalér Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Jakarta Kalér
{{Kota Jakarta Kulon}} Kategori:Kota Jakarta Kulon Kategori:Kacamatan di Kota Jakarta Kulon Kategori:Kalurahan/désa di Kota Jakarta Kulon Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Jakarta Kulon
{{Kota Jakarta Kidul}} Kategori:Kota Jakarta Kidul Kategori:Kacamatan di Kota Jakarta Kidul Kategori:Kalurahan/désa di Kota Jakarta Kidul Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Jakarta Kidul
{{Kota Jakarta Wétan}} Kategori:Kota Jakarta Wétan Kategori:Kacamatan di Kota Jakarta Wétan Kategori:Kalurahan/désa di Kota Jakarta Wétan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Jakarta Wétan

Jawa Kulon[édit | édit sumber]

Citakan Kategori dati2 Kategori dati3 Kategori dati4 Citakan dati4
{{Kabupatén Bogor}} Kategori:Kabupatén Bogor Kategori:Kacamatan di Kabupatén Bogor Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Bogor Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Bogor
{{Kabupatén Sukabumi}} Kategori:Kabupatén Sukabumi Kategori:Kacamatan di Kabupatén Sukabumi Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Sukabumi Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Sukabumi
{{Kabupatén Cianjur}} Kategori:Kabupatén Cianjur Kategori:Kacamatan di Kabupatén Cianjur Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Cianjur Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Cianjur
{{Kabupatén Bandung}} Kategori:Kabupatén Bandung Kategori:Kacamatan di Kabupatén Bandung Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Bandung Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Bandung
{{Kabupatén Garut}} Kategori:Kabupatén Garut Kategori:Kacamatan di Kabupatén Garut Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Garut Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Garut
{{Kabupatén Tasikmalaya}} Kategori:Kabupatén Tasikmalaya Kategori:Kacamatan di Kabupatén Tasikmalaya Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Tasikmalaya Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Tasikmalaya
{{Kabupatén Ciamis}} Kategori:Kabupatén Ciamis Kategori:Kacamatan di Kabupatén Ciamis Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Ciamis Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Ciamis
{{Kabupatén Kuningan}} Kategori:Kabupatén Kuningan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kuningan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kuningan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kuningan
{{Kabupatén Cirebon}} Kategori:Kabupatén Cirebon Kategori:Kacamatan di Kabupatén Cirebon Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Cirebon Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Cirebon
{{Kabupatén Majalengka}} Kategori:Kabupatén Majalengka Kategori:Kacamatan di Kabupatén Majalengka Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Majalengka Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Majalengka
{{Kabupatén Sumedang}} Kategori:Kabupatén Sumedang Kategori:Kacamatan di Kabupatén Sumedang Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Sumedang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Sumedang
{{Kabupatén Indramayu}} Kategori:Kabupatén Indramayu Kategori:Kacamatan di Kabupatén Indramayu Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Indramayu Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Indramayu
{{Kabupatén Subang}} Kategori:Kabupatén Subang Kategori:Kacamatan di Kabupatén Subang Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Subang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Subang
{{Kabupatén Purwakarta}} Kategori:Kabupatén Purwakarta Kategori:Kacamatan di Kabupatén Purwakarta Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Purwakarta Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Purwakarta
{{Kabupatén Karawang}} Kategori:Kabupatén Karawang Kategori:Kacamatan di Kabupatén Karawang Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Karawang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Karawang
{{Kabupatén Bekasi}} Kategori:Kabupatén Bekasi Kategori:Kacamatan di Kabupatén Bekasi Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Bekasi Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Bekasi
{{Kabupatén Bandung Kulon}} Kategori:Kabupatén Bandung Kulon Kategori:Kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Bandung Kulon Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Bandung Kulon
{{Kabupatén Pangandaran}} Kategori:Kabupatén Pangandaran Kategori:Kacamatan di Kabupatén Pangandaran Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Pangandaran Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Pangandaran
{{Kota Bogor}} Kategori:Kota Bogor Kategori:Kacamatan di Kota Bogor Kategori:Kalurahan/désa di Kota Bogor Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Bogor
{{Kota Sukabumi}} Kategori:Kota Sukabumi Kategori:Kacamatan di Kota Sukabumi Kategori:Kalurahan/désa di Kota Sukabumi Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Sukabumi
{{Kota Bandung}} Kategori:Kota Bandung Kategori:Kacamatan di Kota Bandung Kategori:Kalurahan/désa di Kota Bandung Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Bandung
{{Kota Cirebon}} Kategori:Kota Cirebon Kategori:Kacamatan di Kota Cirebon Kategori:Kalurahan/désa di Kota Cirebon Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Cirebon
{{Kota Bekasi}} Kategori:Kota Bekasi Kategori:Kacamatan di Kota Bekasi Kategori:Kalurahan/désa di Kota Bekasi Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Bekasi
{{Kota Dépok}} Kategori:Kota Dépok Kategori:Kacamatan di Kota Dépok Kategori:Kalurahan/désa di Kota Dépok Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Dépok
{{Kota Cimahi}} Kategori:Kota Cimahi Kategori:Kacamatan di Kota Cimahi Kategori:Kalurahan/désa di Kota Cimahi Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Cimahi
{{Kota Tasikmalaya}} Kategori:Kota Tasikmalaya Kategori:Kacamatan di Kota Tasikmalaya Kategori:Kalurahan/désa di Kota Tasikmalaya Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Tasikmalaya
{{Kota Banjar}} Kategori:Kota Banjar Kategori:Kacamatan di Kota Banjar Kategori:Kalurahan/désa di Kota Banjar Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Banjar

Jawa Tengah[édit | édit sumber]

Citakan Kategori dati2 Kategori dati3 Kategori dati4 Citakan dati4
{{Kabupatén Cilacap}} Kategori:Kabupatén Cilacap Kategori:Kacamatan di Kabupatén Cilacap Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Cilacap Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Cilacap
{{Kabupatén Banyumas}} Kategori:Kabupatén Banyumas Kategori:Kacamatan di Kabupatén Banyumas Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Banyumas Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Banyumas
{{Kabupatén Purbalingga}} Kategori:Kabupatén Purbalingga Kategori:Kacamatan di Kabupatén Purbalingga Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Purbalingga Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Purbalingga
{{Kabupatén Banjarnegara}} Kategori:Kabupatén Banjarnegara Kategori:Kacamatan di Kabupatén Banjarnegara Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Banjarnegara Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Banjarnegara
{{Kabupatén Kebumén}} Kategori:Kabupatén Kebumén Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kebumén Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kebumén Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kebumén
{{Kabupatén Purworejo}} Kategori:Kabupatén Purworejo Kategori:Kacamatan di Kabupatén Purworejo Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Purworejo Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Purworejo
{{Kabupatén Wonosobo}} Kategori:Kabupatén Wonosobo Kategori:Kacamatan di Kabupatén Wonosobo Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Wonosobo Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Wonosobo
{{Kabupatén Magelang}} Kategori:Kabupatén Magelang Kategori:Kacamatan di Kabupatén Magelang Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Magelang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Magelang
{{Kabupatén Boyolali}} Kategori:Kabupatén Boyolali Kategori:Kacamatan di Kabupatén Boyolali Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Boyolali Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Boyolali
{{Kabupatén Klatén}} Kategori:Kabupatén Klatén Kategori:Kacamatan di Kabupatén Klatén Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Klatén Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Klatén
{{Kabupatén Sukoharjo}} Kategori:Kabupatén Sukoharjo Kategori:Kacamatan di Kabupatén Sukoharjo Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Sukoharjo Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Sukoharjo
{{Kabupatén Wonogiri}} Kategori:Kabupatén Wonogiri Kategori:Kacamatan di Kabupatén Wonogiri Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Wonogiri Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Wonogiri
{{Kabupatén Karanganyar}} Kategori:Kabupatén Karanganyar Kategori:Kacamatan di Kabupatén Karanganyar Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Karanganyar Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Karanganyar
{{Kabupatén Sragén}} Kategori:Kabupatén Sragén Kategori:Kacamatan di Kabupatén Sragén Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Sragén Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Sragén
{{Kabupatén Grobogan}} Kategori:Kabupatén Grobogan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Grobogan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Grobogan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Grobogan
{{Kabupatén Blora}} Kategori:Kabupatén Blora Kategori:Kacamatan di Kabupatén Blora Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Blora Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Blora
{{Kabupatén Rembang}} Kategori:Kabupatén Rembang Kategori:Kacamatan di Kabupatén Rembang Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Rembang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Rembang
{{Kabupatén Pati}} Kategori:Kabupatén Pati Kategori:Kacamatan di Kabupatén Pati Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Pati Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Pati
{{Kabupatén Kudus}} Kategori:Kabupatén Kudus Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kudus Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kudus Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kudus
{{Kabupatén Jepara}} Kategori:Kabupatén Jepara Kategori:Kacamatan di Kabupatén Jepara Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Jepara Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Jepara
{{Kabupatén Demak}} Kategori:Kabupatén Demak Kategori:Kacamatan di Kabupatén Demak Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Demak Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Demak
{{Kabupatén Semarang}} Kategori:Kabupatén Semarang Kategori:Kacamatan di Kabupatén Semarang Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Semarang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Semarang
{{Kabupatén Temanggung}} Kategori:Kabupatén Temanggung Kategori:Kacamatan di Kabupatén Temanggung Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Temanggung Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Temanggung
{{Kabupatén Kendal}} Kategori:Kabupatén Kendal Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kendal Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kendal Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kendal
{{Kabupatén Batang}} Kategori:Kabupatén Batang Kategori:Kacamatan di Kabupatén Batang Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Batang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Batang
{{Kabupatén Pekalongan}} Kategori:Kabupatén Pekalongan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Pekalongan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Pekalongan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Pekalongan
{{Kabupatén Pemalang}} Kategori:Kabupatén Pemalang Kategori:Kacamatan di Kabupatén Pemalang Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Pemalang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Pemalang
{{Kabupatén Tegal}} Kategori:Kabupatén Tegal Kategori:Kacamatan di Kabupatén Tegal Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Tegal Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Tegal
{{Kabupatén Brebes}} Kategori:Kabupatén Brebes Kategori:Kacamatan di Kabupatén Brebes Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Brebes Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Brebes
{{Kota Magelang}} Kategori:Kota Magelang Kategori:Kacamatan di Kota Magelang Kategori:Kalurahan/désa di Kota Magelang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Magelang
{{Kota Surakarta}} Kategori:Kota Surakarta Kategori:Kacamatan di Kota Surakarta Kategori:Kalurahan/désa di Kota Surakarta Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Surakarta
{{Kota Salatiga}} Kategori:Kota Salatiga Kategori:Kacamatan di Kota Salatiga Kategori:Kalurahan/désa di Kota Salatiga Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Salatiga
{{Kota Semarang}} Kategori:Kota Semarang Kategori:Kacamatan di Kota Semarang Kategori:Kalurahan/désa di Kota Semarang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Semarang
{{Kota Pekalongan}} Kategori:Kota Pekalongan Kategori:Kacamatan di Kota Pekalongan Kategori:Kalurahan/désa di Kota Pekalongan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Pekalongan
{{Kota Tegal}} Kategori:Kota Tegal Kategori:Kacamatan di Kota Tegal Kategori:Kalurahan/désa di Kota Tegal Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Tegal

Daérah Istiméwa Yogyakarta[édit | édit sumber]

Citakan Kategori dati2 Kategori dati3 Kategori dati4 Citakan dati4
{{Kabupatén Kulon Progo}} Kategori:Kabupatén Kulon Progo Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kulon Progo Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kulon Progo Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kulon Progo
{{Kabupatén Bantul}} Kategori:Kabupatén Bantul Kategori:Kacamatan di Kabupatén Bantul Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Bantul Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Bantul
{{Kabupatén Gunungkidul}} Kategori:Kabupatén Gunungkidul Kategori:Kacamatan di Kabupatén Gunungkidul Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Gunungkidul Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Gunungkidul
{{Kabupatén Sléman}} Kategori:Kabupatén Sléman Kategori:Kacamatan di Kabupatén Sléman Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Sléman Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Sléman
{{Kota Yogyakarta}} Kategori:Kota Yogyakarta Kategori:Kacamatan di Kota Yogyakarta Kategori:Kalurahan/désa di Kota Yogyakarta Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Yogyakarta

Jawa Wétan[édit | édit sumber]

Citakan Kategori dati2 Kategori dati3 Kategori dati4 Citakan dati4
{{Kabupatén Pacitan}} Kategori:Kabupatén Pacitan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Pacitan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Pacitan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Pacitan
{{Kabupatén Ponorogo}} Kategori:Kabupatén Ponorogo Kategori:Kacamatan di Kabupatén Ponorogo Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Ponorogo Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Ponorogo
{{Kabupatén Trenggalek}} Kategori:Kabupatén Trenggalek Kategori:Kacamatan di Kabupatén Trenggalek Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Trenggalek Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Trenggalek
{{Kabupatén Tulungagung}} Kategori:Kabupatén Tulungagung Kategori:Kacamatan di Kabupatén Tulungagung Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Tulungagung Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Tulungagung
{{Kabupatén Blitar}} Kategori:Kabupatén Blitar Kategori:Kacamatan di Kabupatén Blitar Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Blitar Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Blitar
{{Kabupatén Kediri}} Kategori:Kabupatén Kediri Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kediri Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kediri Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kediri
{{Kabupatén Malang}} Kategori:Kabupatén Malang Kategori:Kacamatan di Kabupatén Malang Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Malang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Malang
{{Kabupatén Lumajang}} Kategori:Kabupatén Lumajang Kategori:Kacamatan di Kabupatén Lumajang Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Lumajang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Lumajang
{{Kabupatén Jember}} Kategori:Kabupatén Jember Kategori:Kacamatan di Kabupatén Jember Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Jember Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Jember
{{Kabupatén Banyuwangi}} Kategori:Kabupatén Banyuwangi Kategori:Kacamatan di Kabupatén Banyuwangi Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Banyuwangi Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Banyuwangi
{{Kabupatén Bondowoso}} Kategori:Kabupatén Bondowoso Kategori:Kacamatan di Kabupatén Bondowoso Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Bondowoso Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Bondowoso
{{Kabupatén Situbondo}} Kategori:Kabupatén Situbondo Kategori:Kacamatan di Kabupatén Situbondo Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Situbondo Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Situbondo
{{Kabupatén Probolinggo}} Kategori:Kabupatén Probolinggo Kategori:Kacamatan di Kabupatén Probolinggo Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Probolinggo Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Probolinggo
{{Kabupatén Pasuruan}} Kategori:Kabupatén Pasuruan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Pasuruan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Pasuruan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Pasuruan
{{Kabupatén Sidoarjo}} Kategori:Kabupatén Sidoarjo Kategori:Kacamatan di Kabupatén Sidoarjo Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Sidoarjo Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Sidoarjo
{{Kabupatén Mojokerto}} Kategori:Kabupatén Mojokerto Kategori:Kacamatan di Kabupatén Mojokerto Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Mojokerto Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Mojokerto
{{Kabupatén Jombang}} Kategori:Kabupatén Jombang Kategori:Kacamatan di Kabupatén Jombang Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Jombang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Jombang
{{Kabupatén Nganjuk}} Kategori:Kabupatén Nganjuk Kategori:Kacamatan di Kabupatén Nganjuk Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Nganjuk Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Nganjuk
{{Kabupatén Madiun}} Kategori:Kabupatén Madiun Kategori:Kacamatan di Kabupatén Madiun Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Madiun Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Madiun
{{Kabupatén Magetan}} Kategori:Kabupatén Magetan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Magetan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Magetan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Magetan
{{Kabupatén Ngawi}} Kategori:Kabupatén Ngawi Kategori:Kacamatan di Kabupatén Ngawi Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Ngawi Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Ngawi
{{Kabupatén Bojonegoro}} Kategori:Kabupatén Bojonegoro Kategori:Kacamatan di Kabupatén Bojonegoro Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Bojonegoro Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Bojonegoro
{{Kabupatén Tuban}} Kategori:Kabupatén Tuban Kategori:Kacamatan di Kabupatén Tuban Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Tuban Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Tuban
{{Kabupatén Lamongan}} Kategori:Kabupatén Lamongan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Lamongan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Lamongan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Lamongan
{{Kabupatén Gresik}} Kategori:Kabupatén Gresik Kategori:Kacamatan di Kabupatén Gresik Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Gresik Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Gresik
{{Kabupatén Bangkalan}} Kategori:Kabupatén Bangkalan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Bangkalan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Bangkalan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Bangkalan
{{Kabupatén Sampang}} Kategori:Kabupatén Sampang Kategori:Kacamatan di Kabupatén Sampang Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Sampang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Sampang
{{Kabupatén Pamekasan}} Kategori:Kabupatén Pamekasan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Pamekasan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Pamekasan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Pamekasan
{{Kabupatén Sumenep}} Kategori:Kabupatén Sumenep Kategori:Kacamatan di Kabupatén Sumenep Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Sumenep Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Sumenep
{{Kota Kediri}} Kategori:Kota Kediri Kategori:Kacamatan di Kota Kediri Kategori:Kalurahan/désa di Kota Kediri Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Kediri
{{Kota Blitar}} Kategori:Kota Blitar Kategori:Kacamatan di Kota Blitar Kategori:Kalurahan/désa di Kota Blitar Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Blitar
{{Kota Malang}} Kategori:Kota Malang Kategori:Kacamatan di Kota Malang Kategori:Kalurahan/désa di Kota Malang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Malang
{{Kota Probolinggo}} Kategori:Kota Probolinggo Kategori:Kacamatan di Kota Probolinggo Kategori:Kalurahan/désa di Kota Probolinggo Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Probolinggo
{{Kota Pasuruan}} Kategori:Kota Pasuruan Kategori:Kacamatan di Kota Pasuruan Kategori:Kalurahan/désa di Kota Pasuruan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Pasuruan
{{Kota Mojokerto}} Kategori:Kota Mojokerto Kategori:Kacamatan di Kota Mojokerto Kategori:Kalurahan/désa di Kota Mojokerto Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Mojokerto
{{Kota Madiun}} Kategori:Kota Madiun Kategori:Kacamatan di Kota Madiun Kategori:Kalurahan/désa di Kota Madiun Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Madiun
{{Kota Surabaya}} Kategori:Kota Surabaya Kategori:Kacamatan di Kota Surabaya Kategori:Kalurahan/désa di Kota Surabaya Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Surabaya
{{Kota Batu}} Kategori:Kota Batu Kategori:Kacamatan di Kota Batu Kategori:Kalurahan/désa di Kota Batu Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Batu

Banten[édit | édit sumber]

Citakan Kategori dati2 Kategori dati3 Kategori dati4 Citakan dati4
{{Kabupatén Pandéglang}} Kategori:Kabupatén Pandéglang Kategori:Kacamatan di Kabupatén Pandéglang Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Pandéglang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Pandéglang
{{Kabupatén Lebak}} Kategori:Kabupatén Lebak Kategori:Kacamatan di Kabupatén Lebak Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Lebak Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Lebak
{{Kabupatén Tangerang}} Kategori:Kabupatén Tangerang Kategori:Kacamatan di Kabupatén Tangerang Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Tangerang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Tangerang
{{Kabupatén Sérang}} Kategori:Kabupatén Sérang Kategori:Kacamatan di Kabupatén Sérang Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Sérang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Sérang
{{Kota Tangerang}} Kategori:Kota Tangerang Kategori:Kacamatan di Kota Tangerang Kategori:Kalurahan/désa di Kota Tangerang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Tangerang
{{Kota Cilegon}} Kategori:Kota Cilegon Kategori:Kacamatan di Kota Cilegon Kategori:Kalurahan/désa di Kota Cilegon Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Cilegon
{{Kota Sérang}} Kategori:Kota Sérang Kategori:Kacamatan di Kota Sérang Kategori:Kalurahan/désa di Kota Sérang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Sérang
{{Kota Tangerang Kidul}} Kategori:Kota Tangerang Kidul Kategori:Kacamatan di Kota Tangerang Kidul Kategori:Kalurahan/désa di Kota Tangerang Kidul Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Tangerang Kidul

Nusa Tenggara[édit | édit sumber]

Bali[édit | édit sumber]

Citakan Kategori dati2 Kategori dati3 Kategori dati4 Citakan dati4
{{Kabupatén Jembrana}} Kategori:Kabupatén Jembrana Kategori:Kacamatan di Kabupatén Jembrana Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Jembrana Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Jembrana
{{Kabupatén Tabanan}} Kategori:Kabupatén Tabanan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Tabanan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Tabanan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Tabanan
{{Kabupatén Badung}} Kategori:Kabupatén Badung Kategori:Kacamatan di Kabupatén Badung Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Badung Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Badung
{{Kabupatén Gianyar}} Kategori:Kabupatén Gianyar Kategori:Kacamatan di Kabupatén Gianyar Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Gianyar Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Gianyar
{{Kabupatén Klungkung}} Kategori:Kabupatén Klungkung Kategori:Kacamatan di Kabupatén Klungkung Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Klungkung Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Klungkung
{{Kabupatén Bangli}} Kategori:Kabupatén Bangli Kategori:Kacamatan di Kabupatén Bangli Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Bangli Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Bangli
{{Kabupatén Karangasem}} Kategori:Kabupatén Karangasem Kategori:Kacamatan di Kabupatén Karangasem Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Karangasem Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Karangasem
{{Kabupatén Buleleng}} Kategori:Kabupatén Buleleng Kategori:Kacamatan di Kabupatén Buleleng Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Buleleng Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Buleleng
{{Kota Dénpasar}} Kategori:Kota Dénpasar Kategori:Kacamatan di Kota Dénpasar Kategori:Kalurahan/désa di Kota Dénpasar Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Dénpasar

Nusa Tenggara Kulon[édit | édit sumber]

Citakan Kategori dati2 Kategori dati3 Kategori dati4 Citakan dati4
{{Kabupatén Lombok Kulon}} Kategori:Kabupatén Lombok Kulon Kategori:Kacamatan di Kabupatén Lombok Kulon Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Lombok Kulon Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Lombok Kulon
{{Kabupatén Lombok Tengah}} Kategori:Kabupatén Lombok Tengah Kategori:Kacamatan di Kabupatén Lombok Tengah Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Lombok Tengah Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Lombok Tengah
{{Kabupatén Lombok Wétan}} Kategori:Kabupatén Lombok Wétan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Lombok Wétan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Lombok Wétan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Lombok Wétan
{{Kabupatén Sumbawa}} Kategori:Kabupatén Sumbawa Kategori:Kacamatan di Kabupatén Sumbawa Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Sumbawa Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Sumbawa
{{Kabupatén Dompu}} Kategori:Kabupatén Dompu Kategori:Kacamatan di Kabupatén Dompu Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Dompu Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Dompu
{{Kabupatén Bima}} Kategori:Kabupatén Bima Kategori:Kacamatan di Kabupatén Bima Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Bima Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Bima
{{Kabupatén Sumbawa Kulon}} Kategori:Kabupatén Sumbawa Kulon Kategori:Kacamatan di Kabupatén Sumbawa Kulon Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Sumbawa Kulon Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Sumbawa Kulon
{{Kabupatén Lombok Kalér}} Kategori:Kabupatén Lombok Kalér Kategori:Kacamatan di Kabupatén Lombok Kalér Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Lombok Kalér Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Lombok Kalér
{{Kota Mataram}} Kategori:Kota Mataram Kategori:Kacamatan di Kota Mataram Kategori:Kalurahan/désa di Kota Mataram Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Mataram
{{Kota Bima}} Kategori:Kota Bima Kategori:Kacamatan di Kota Bima Kategori:Kalurahan/désa di Kota Bima Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Bima

Nusa Tenggara Wétan[édit | édit sumber]

Citakan Kategori dati2 Kategori dati3 Kategori dati4 Citakan dati4
{{Kabupatén Kupang}} Kategori:Kabupatén Kupang Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kupang Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kupang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kupang
{{Kabupatén Timor Tengah Kidul}} Kategori:Kabupatén Timor Tengah Kidul Kategori:Kacamatan di Kabupatén Timor Tengah Kidul Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Timor Tengah Kidul Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Timor Tengah Kidul
{{Kabupatén Timor Tengah Kalér}} Kategori:Kabupatén Timor Tengah Kalér Kategori:Kacamatan di Kabupatén Timor Tengah Kalér Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Timor Tengah Kalér Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Timor Tengah Kalér
{{Kabupatén Belu}} Kategori:Kabupatén Belu Kategori:Kacamatan di Kabupatén Belu Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Belu Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Belu
{{Kabupatén Alor}} Kategori:Kabupatén Alor Kategori:Kacamatan di Kabupatén Alor Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Alor Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Alor
{{Kabupatén Flores Wétan}} Kategori:Kabupatén Flores Wétan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Flores Wétan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Flores Wétan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Flores Wétan
{{Kabupatén Sikka}} Kategori:Kabupatén Sikka Kategori:Kacamatan di Kabupatén Sikka Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Sikka Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Sikka
{{Kabupatén Ende}} Kategori:Kabupatén Ende Kategori:Kacamatan di Kabupatén Ende Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Ende Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Ende
{{Kabupatén Ngada}} Kategori:Kabupatén Ngada Kategori:Kacamatan di Kabupatén Ngada Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Ngada Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Ngada
{{Kabupatén Manggarai}} Kategori:Kabupatén Manggarai Kategori:Kacamatan di Kabupatén Manggarai Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Manggarai Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Manggarai
{{Kabupatén Sumba Wétan}} Kategori:Kabupatén Sumba Wétan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Sumba Wétan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Sumba Wétan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Sumba Wétan
{{Kabupatén Sumba Kulon}} Kategori:Kabupatén Sumba Kulon Kategori:Kacamatan di Kabupatén Sumba Kulon Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Sumba Kulon Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Sumba Kulon
{{Kabupatén Lembata}} Kategori:Kabupatén Lembata Kategori:Kacamatan di Kabupatén Lembata Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Lembata Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Lembata
{{Kabupatén Rote Ndao}} Kategori:Kabupatén Rote Ndao Kategori:Kacamatan di Kabupatén Rote Ndao Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Rote Ndao Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Rote Ndao
{{Kabupatén Manggarai Kulon}} Kategori:Kabupatén Manggarai Kulon Kategori:Kacamatan di Kabupatén Manggarai Kulon Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Manggarai Kulon Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Manggarai Kulon
{{Kabupatén Nagekeo}} Kategori:Kabupatén Nagekeo Kategori:Kacamatan di Kabupatén Nagekeo Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Nagekeo Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Nagekeo
{{Kabupatén Sumba Tengah}} Kategori:Kabupatén Sumba Tengah Kategori:Kacamatan di Kabupatén Sumba Tengah Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Sumba Tengah Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Sumba Tengah
{{Kabupatén Sumba Kidul Kulon}} Kategori:Kabupatén Sumba Kidul Kulon Kategori:Kacamatan di Kabupatén Sumba Kidul Kulon Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Sumba Kidul Kulon Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Sumba Kidul Kulon
{{Kabupatén Manggarai Wétan}} Kategori:Kabupatén Manggarai Wétan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Manggarai Wétan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Manggarai Wétan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Manggarai Wétan
{{Kabupatén Sabu Raijua}} Kategori:Kabupatén Sabu Raijua Kategori:Kacamatan di Kabupatén Sabu Raijua Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Sabu Raijua Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Sabu Raijua
{{Kabupatén Malaka}} Kategori:Kabupatén Malaka Kategori:Kacamatan di Kabupatén Malaka Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Malaka Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Malaka
{{Kota Kupang}} Kategori:Kota Kupang Kategori:Kacamatan di Kota Kupang Kategori:Kalurahan/désa di Kota Kupang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Kupang

Kalimantan[édit | édit sumber]

Kalimantan Kulon[édit | édit sumber]

Citakan Kategori dati2 Kategori dati3 Kategori dati4 Citakan dati4
{{Kabupatén Sambas}} Kategori:Kabupatén Sambas Kategori:Kacamatan di Kabupatén Sambas Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Sambas Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Sambas
{{Kabupatén Mempawah}} Kategori:Kabupatén Mempawah Kategori:Kacamatan di Kabupatén Mempawah Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Mempawah Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Mempawah
{{Kabupatén Sanggau}} Kategori:Kabupatén Sanggau Kategori:Kacamatan di Kabupatén Sanggau Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Sanggau Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Sanggau
{{Kabupatén Ketapang}} Kategori:Kabupatén Ketapang Kategori:Kacamatan di Kabupatén Ketapang Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Ketapang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Ketapang
{{Kabupatén Sintang}} Kategori:Kabupatén Sintang Kategori:Kacamatan di Kabupatén Sintang Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Sintang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Sintang
{{Kabupatén Kapuas Hulu}} Kategori:Kabupatén Kapuas Hulu Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kapuas Hulu Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kapuas Hulu Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kapuas Hulu
{{Kabupatén Bengkayang}} Kategori:Kabupatén Bengkayang Kategori:Kacamatan di Kabupatén Bengkayang Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Bengkayang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Bengkayang
{{Kabupatén Landak}} Kategori:Kabupatén Landak Kategori:Kacamatan di Kabupatén Landak Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Landak Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Landak
{{Kabupatén Sekadau}} Kategori:Kabupatén Sekadau Kategori:Kacamatan di Kabupatén Sekadau Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Sekadau Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Sekadau
{{Kabupatén Melawi}} Kategori:Kabupatén Melawi Kategori:Kacamatan di Kabupatén Melawi Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Melawi Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Melawi
{{Kabupatén Kayong Kalér}} Kategori:Kabupatén Kayong Kalér Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kayong Kalér Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kayong Kalér Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kayong Kalér
{{Kabupatén Kubu Raya}} Kategori:Kabupatén Kubu Raya Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kubu Raya Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kubu Raya Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kubu Raya
{{Kota Pontianak}} Kategori:Kota Pontianak Kategori:Kacamatan di Kota Pontianak Kategori:Kalurahan/désa di Kota Pontianak Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Pontianak
{{Kota Singkawang}} Kategori:Kota Singkawang Kategori:Kacamatan di Kota Singkawang Kategori:Kalurahan/désa di Kota Singkawang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Singkawang

Kalimantan Tengah[édit | édit sumber]

Citakan Kategori dati2 Kategori dati3 Kategori dati4 Citakan dati4
{{Kabupatén Kotawaringin Kulon}} Kategori:Kabupatén Kotawaringin Kulon Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kotawaringin Kulon Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kotawaringin Kulon Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kotawaringin Kulon
{{Kabupatén Kotawaringin Wétan}} Kategori:Kabupatén Kotawaringin Wétan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kotawaringin Wétan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kotawaringin Wétan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kotawaringin Wétan
{{Kabupatén Kapuas}} Kategori:Kabupatén Kapuas Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kapuas Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kapuas Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kapuas
{{Kabupatén Barito Kidul}} Kategori:Kabupatén Barito Kidul Kategori:Kacamatan di Kabupatén Barito Kidul Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Barito Kidul Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Barito Kidul
{{Kabupatén Barito Kalér}} Kategori:Kabupatén Barito Kalér Kategori:Kacamatan di Kabupatén Barito Kalér Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Barito Kalér Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Barito Kalér
{{Kabupatén Katingan}} Kategori:Kabupatén Katingan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Katingan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Katingan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Katingan
{{Kabupatén Seruyan}} Kategori:Kabupatén Seruyan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Seruyan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Seruyan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Seruyan
{{Kabupatén Sukamara}} Kategori:Kabupatén Sukamara Kategori:Kacamatan di Kabupatén Sukamara Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Sukamara Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Sukamara
{{Kabupatén Lamandau}} Kategori:Kabupatén Lamandau Kategori:Kacamatan di Kabupatén Lamandau Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Lamandau Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Lamandau
{{Kabupatén Gunung Mas}} Kategori:Kabupatén Gunung Mas Kategori:Kacamatan di Kabupatén Gunung Mas Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Gunung Mas Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Gunung Mas
{{Kabupatén Pulang Pisau}} Kategori:Kabupatén Pulang Pisau Kategori:Kacamatan di Kabupatén Pulang Pisau Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Pulang Pisau Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Pulang Pisau
{{Kabupatén Murung Raya}} Kategori:Kabupatén Murung Raya Kategori:Kacamatan di Kabupatén Murung Raya Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Murung Raya Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Murung Raya
{{Kabupatén Barito Wétan}} Kategori:Kabupatén Barito Wétan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Barito Wétan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Barito Wétan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Barito Wétan
{{Kota Palangka Raya}} Kategori:Kota Palangka Raya Kategori:Kacamatan di Kota Palangka Raya Kategori:Kalurahan/désa di Kota Palangka Raya Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Palangka Raya

Kalimantan Kidul[édit | édit sumber]

Citakan Kategori dati2 Kategori dati3 Kategori dati4 Citakan dati4
{{Kabupatén Tanah Laut}} Kategori:Kabupatén Tanah Laut Kategori:Kacamatan di Kabupatén Tanah Laut Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Tanah Laut Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Tanah Laut
{{Kabupatén Kotabaru}} Kategori:Kabupatén Kotabaru Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kotabaru Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kotabaru Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kotabaru
{{Kabupatén Banjar}} Kategori:Kabupatén Banjar Kategori:Kacamatan di Kabupatén Banjar Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Banjar Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Banjar
{{Kabupatén Barito Kuala}} Kategori:Kabupatén Barito Kuala Kategori:Kacamatan di Kabupatén Barito Kuala Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Barito Kuala Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Barito Kuala
{{Kabupatén Tapin}} Kategori:Kabupatén Tapin Kategori:Kacamatan di Kabupatén Tapin Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Tapin Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Tapin
{{Kabupatén Hulu Sungai Kidul}} Kategori:Kabupatén Hulu Sungai Kidul Kategori:Kacamatan di Kabupatén Hulu Sungai Kidul Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Hulu Sungai Kidul Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Hulu Sungai Kidul
{{Kabupatén Hulu Sungai Tengah}} Kategori:Kabupatén Hulu Sungai Tengah Kategori:Kacamatan di Kabupatén Hulu Sungai Tengah Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Hulu Sungai Tengah Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Hulu Sungai Tengah
{{Kabupatén Hulu Sungai Kalér}} Kategori:Kabupatén Hulu Sungai Kalér Kategori:Kacamatan di Kabupatén Hulu Sungai Kalér Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Hulu Sungai Kalér Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Hulu Sungai Kalér
{{Kabupatén Tabalong}} Kategori:Kabupatén Tabalong Kategori:Kacamatan di Kabupatén Tabalong Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Tabalong Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Tabalong
{{Kabupatén Tanah Bumbu}} Kategori:Kabupatén Tanah Bumbu Kategori:Kacamatan di Kabupatén Tanah Bumbu Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Tanah Bumbu Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Tanah Bumbu
{{Kabupatén Balangan}} Kategori:Kabupatén Balangan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Balangan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Balangan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Balangan
{{Kota Banjarmasin}} Kategori:Kota Banjarmasin Kategori:Kacamatan di Kota Banjarmasin Kategori:Kalurahan/désa di Kota Banjarmasin Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Banjarmasin
{{Kota Banjarbaru}} Kategori:Kota Banjarbaru Kategori:Kacamatan di Kota Banjarbaru Kategori:Kalurahan/désa di Kota Banjarbaru Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Banjarbaru

Kalimantan Wétan[édit | édit sumber]

Citakan Kategori dati2 Kategori dati3 Kategori dati4 Citakan dati4
{{Kabupatén Paser}} Kategori:Kabupatén Paser Kategori:Kacamatan di Kabupatén Paser Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Paser Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Paser
{{Kabupatén Kutai Kartanegara}} Kategori:Kabupatén Kutai Kartanegara Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kutai Kartanegara Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kutai Kartanegara Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kutai Kartanegara
{{Kabupatén Berau}} Kategori:Kabupatén Berau Kategori:Kacamatan di Kabupatén Berau Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Berau Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Berau
{{Kabupatén Kutai Kulon}} Kategori:Kabupatén Kutai Kulon Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kutai Kulon Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kutai Kulon Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kutai Kulon
{{Kabupatén Kutai Wétan}} Kategori:Kabupatén Kutai Wétan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kutai Wétan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kutai Wétan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kutai Wétan
{{Kabupatén Penajam Paser Kalér}} Kategori:Kabupatén Penajam Paser Kalér Kategori:Kacamatan di Kabupatén Penajam Paser Kalér Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Penajam Paser Kalér Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Penajam Paser Kalér
{{Kabupatén Mahakam Ulu}} Kategori:Kabupatén Mahakam Ulu Kategori:Kacamatan di Kabupatén Mahakam Ulu Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Mahakam Ulu Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Mahakam Ulu
{{Kota Balikpapan}} Kategori:Kota Balikpapan Kategori:Kacamatan di Kota Balikpapan Kategori:Kalurahan/désa di Kota Balikpapan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Balikpapan
{{Kota Samarinda}} Kategori:Kota Samarinda Kategori:Kacamatan di Kota Samarinda Kategori:Kalurahan/désa di Kota Samarinda Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Samarinda
{{Kota Bontang}} Kategori:Kota Bontang Kategori:Kacamatan di Kota Bontang Kategori:Kalurahan/désa di Kota Bontang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Bontang

Kalimantan Kalér[édit | édit sumber]

Citakan Kategori dati2 Kategori dati3 Kategori dati4 Citakan dati4
{{Kabupatén Bulungan}} Kategori:Kabupatén Bulungan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Bulungan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Bulungan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Bulungan
{{Kabupatén Malinau}} Kategori:Kabupatén Malinau Kategori:Kacamatan di Kabupatén Malinau Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Malinau Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Malinau
{{Kabupatén Nunukan}} Kategori:Kabupatén Nunukan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Nunukan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Nunukan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Nunukan
{{Kabupatén Tana Tidung}} Kategori:Kabupatén Tana Tidung Kategori:Kacamatan di Kabupatén Tana Tidung Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Tana Tidung Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Tana Tidung
{{Kota Tarakan}} Kategori:Kota Tarakan Kategori:Kacamatan di Kota Tarakan Kategori:Kalurahan/désa di Kota Tarakan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Tarakan

Sulawesi[édit | édit sumber]

Sulawesi Kalér[édit | édit sumber]

Citakan Kategori dati2 Kategori dati3 Kategori dati4 Citakan dati4
{{Kabupatén Bolaang Mongondow}} Kategori:Kabupatén Bolaang Mongondow Kategori:Kacamatan di Kabupatén Bolaang Mongondow Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Bolaang Mongondow Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Bolaang Mongondow
{{Kabupatén Minahasa}} Kategori:Kabupatén Minahasa Kategori:Kacamatan di Kabupatén Minahasa Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Minahasa Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Minahasa
{{Kabupatén Kapuloan Sangihe}} Kategori:Kabupatén Kapuloan Sangihe Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kapuloan Sangihe Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kapuloan Sangihe Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kapuloan Sangihe
{{Kabupatén Kapuloan Talaud}} Kategori:Kabupatén Kapuloan Talaud Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kapuloan Talaud Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kapuloan Talaud Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kapuloan Talaud
{{Kabupatén Minahasa Kidul}} Kategori:Kabupatén Minahasa Kidul Kategori:Kacamatan di Kabupatén Minahasa Kidul Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Minahasa Kidul Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Minahasa Kidul
{{Kabupatén Minahasa Kalér}} Kategori:Kabupatén Minahasa Kalér Kategori:Kacamatan di Kabupatén Minahasa Kalér Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Minahasa Kalér Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Minahasa Kalér
{{Kabupatén Minahasa Kidul Wétan}} Kategori:Kabupatén Minahasa Kidul Wétan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Minahasa Kidul Wétan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Minahasa Kidul Wétan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Minahasa Kidul Wétan
{{Kabupatén Bolaang Mongondow Kalér}} Kategori:Kabupatén Bolaang Mongondow Kalér Kategori:Kacamatan di Kabupatén Bolaang Mongondow Kalér Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Bolaang Mongondow Kalér Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Bolaang Mongondow Kalér
{{Kabupatén Kapuloan Siau Tagulandang Biaro}} Kategori:Kabupatén Kapuloan Siau Tagulandang Biaro Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kapuloan Siau Tagulandang Biaro Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kapuloan Siau Tagulandang Biaro Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kapuloan Siau Tagulandang Biaro
{{Kabupatén Bolaang Mongondow Wétan}} Kategori:Kabupatén Bolaang Mongondow Wétan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Bolaang Mongondow Wétan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Bolaang Mongondow Wétan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Bolaang Mongondow Wétan
{{Kabupatén Bolaang Mongondow Kidul}} Kategori:Kabupatén Bolaang Mongondow Kidul Kategori:Kacamatan di Kabupatén Bolaang Mongondow Kidul Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Bolaang Mongondow Kidul Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Bolaang Mongondow Kidul
{{Kota Manado}} Kategori:Kota Manado Kategori:Kacamatan di Kota Manado Kategori:Kalurahan/désa di Kota Manado Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Manado
{{Kota Bitung}} Kategori:Kota Bitung Kategori:Kacamatan di Kota Bitung Kategori:Kalurahan/désa di Kota Bitung Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Bitung
{{Kota Tomohon}} Kategori:Kota Tomohon Kategori:Kacamatan di Kota Tomohon Kategori:Kalurahan/désa di Kota Tomohon Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Tomohon
{{Kota Kotamobagu}} Kategori:Kota Kotamobagu Kategori:Kacamatan di Kota Kotamobagu Kategori:Kalurahan/désa di Kota Kotamobagu Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Kotamobagu

Sulawesi Tengah[édit | édit sumber]

Citakan Kategori dati2 Kategori dati3 Kategori dati4 Citakan dati4
{{Kabupatén Banggai}} Kategori:Kabupatén Banggai Kategori:Kacamatan di Kabupatén Banggai Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Banggai Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Banggai
{{Kabupatén Poso}} Kategori:Kabupatén Poso Kategori:Kacamatan di Kabupatén Poso Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Poso Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Poso
{{Kabupatén Donggala}} Kategori:Kabupatén Donggala Kategori:Kacamatan di Kabupatén Donggala Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Donggala Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Donggala
{{Kabupatén Tolitoli}} Kategori:Kabupatén Tolitoli Kategori:Kacamatan di Kabupatén Tolitoli Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Tolitoli Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Tolitoli
{{Kabupatén Buol}} Kategori:Kabupatén Buol Kategori:Kacamatan di Kabupatén Buol Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Buol Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Buol
{{Kabupatén Morowali}} Kategori:Kabupatén Morowali Kategori:Kacamatan di Kabupatén Morowali Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Morowali Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Morowali
{{Kabupatén Banggai Kapuloan}} Kategori:Kabupatén Banggai Kapuloan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Banggai Kapuloan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Banggai Kapuloan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Banggai Kapuloan
{{Kabupatén Parigi Moutong}} Kategori:Kabupatén Parigi Moutong Kategori:Kacamatan di Kabupatén Parigi Moutong Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Parigi Moutong Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Parigi Moutong
{{Kabupatén Tojo Una-Una}} Kategori:Kabupatén Tojo Una-Una Kategori:Kacamatan di Kabupatén Tojo Una-Una Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Tojo Una-Una Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Tojo Una-Una
{{Kabupatén Sigi}} Kategori:Kabupatén Sigi Kategori:Kacamatan di Kabupatén Sigi Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Sigi Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Sigi
{{Kabupatén Banggai Laut}} Kategori:Kabupatén Banggai Laut Kategori:Kacamatan di Kabupatén Banggai Laut Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Banggai Laut Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Banggai Laut
{{Kabupatén Morowali Kalér}} Kategori:Kabupatén Morowali Kalér Kategori:Kacamatan di Kabupatén Morowali Kalér Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Morowali Kalér Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Morowali Kalér
{{Kota Palu}} Kategori:Kota Palu Kategori:Kacamatan di Kota Palu Kategori:Kalurahan/désa di Kota Palu Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Palu

Sulawesi Kidul[édit | édit sumber]

Citakan Kategori dati2 Kategori dati3 Kategori dati4 Citakan dati4
{{Kabupatén Kapuloan Selayar}} Kategori:Kabupatén Kapuloan Selayar Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kapuloan Selayar Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kapuloan Selayar Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kapuloan Selayar
{{Kabupatén Bulukumba}} Kategori:Kabupatén Bulukumba Kategori:Kacamatan di Kabupatén Bulukumba Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Bulukumba Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Bulukumba
{{Kabupatén Bantaeng}} Kategori:Kabupatén Bantaeng Kategori:Kacamatan di Kabupatén Bantaeng Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Bantaeng Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Bantaeng
{{Kabupatén Jeneponto}} Kategori:Kabupatén Jeneponto Kategori:Kacamatan di Kabupatén Jeneponto Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Jeneponto Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Jeneponto
{{Kabupatén Takalar}} Kategori:Kabupatén Takalar Kategori:Kacamatan di Kabupatén Takalar Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Takalar Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Takalar
{{Kabupatén Gowa}} Kategori:Kabupatén Gowa Kategori:Kacamatan di Kabupatén Gowa Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Gowa Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Gowa
{{Kabupatén Sinjai}} Kategori:Kabupatén Sinjai Kategori:Kacamatan di Kabupatén Sinjai Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Sinjai Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Sinjai
{{Kabupatén Bone}} Kategori:Kabupatén Bone Kategori:Kacamatan di Kabupatén Bone Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Bone Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Bone
{{Kabupatén Maros}} Kategori:Kabupatén Maros Kategori:Kacamatan di Kabupatén Maros Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Maros Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Maros
{{Kabupatén Pangkajene dan Kapuloan}} Kategori:Kabupatén Pangkajene dan Kapuloan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Pangkajene dan Kapuloan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Pangkajene dan Kapuloan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Pangkajene dan Kapuloan
{{Kabupatén Barru}} Kategori:Kabupatén Barru Kategori:Kacamatan di Kabupatén Barru Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Barru Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Barru
{{Kabupatén Soppeng}} Kategori:Kabupatén Soppeng Kategori:Kacamatan di Kabupatén Soppeng Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Soppeng Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Soppeng
{{Kabupatén Wajo}} Kategori:Kabupatén Wajo Kategori:Kacamatan di Kabupatén Wajo Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Wajo Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Wajo
{{Kabupatén Sidenreng Rappang}} Kategori:Kabupatén Sidenreng Rappang Kategori:Kacamatan di Kabupatén Sidenreng Rappang Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Sidenreng Rappang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Sidenreng Rappang
{{Kabupatén Pinrang}} Kategori:Kabupatén Pinrang Kategori:Kacamatan di Kabupatén Pinrang Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Pinrang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Pinrang
{{Kabupatén Enrekang}} Kategori:Kabupatén Enrekang Kategori:Kacamatan di Kabupatén Enrekang Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Enrekang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Enrekang
{{Kabupatén Luwu}} Kategori:Kabupatén Luwu Kategori:Kacamatan di Kabupatén Luwu Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Luwu Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Luwu
{{Kabupatén Tana Toraja}} Kategori:Kabupatén Tana Toraja Kategori:Kacamatan di Kabupatén Tana Toraja Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Tana Toraja Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Tana Toraja
{{Kabupatén Luwu Kalér}} Kategori:Kabupatén Luwu Kalér Kategori:Kacamatan di Kabupatén Luwu Kalér Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Luwu Kalér Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Luwu Kalér
{{Kabupatén Luwu Wétan}} Kategori:Kabupatén Luwu Wétan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Luwu Wétan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Luwu Wétan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Luwu Wétan
{{Kabupatén Toraja Kalér}} Kategori:Kabupatén Toraja Kalér Kategori:Kacamatan di Kabupatén Toraja Kalér Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Toraja Kalér Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Toraja Kalér
{{Kota Makassar}} Kategori:Kota Makassar Kategori:Kacamatan di Kota Makassar Kategori:Kalurahan/désa di Kota Makassar Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Makassar
{{Kota Parepare}} Kategori:Kota Parepare Kategori:Kacamatan di Kota Parepare Kategori:Kalurahan/désa di Kota Parepare Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Parepare
{{Kota Palopo}} Kategori:Kota Palopo Kategori:Kacamatan di Kota Palopo Kategori:Kalurahan/désa di Kota Palopo Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Palopo

Sulawesi Kidul Wétan[édit | édit sumber]

Citakan Kategori dati2 Kategori dati3 Kategori dati4 Citakan dati4
{{Kabupatén Kolaka}} Kategori:Kabupatén Kolaka Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kolaka Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kolaka Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kolaka
{{Kabupatén Konawe}} Kategori:Kabupatén Konawe Kategori:Kacamatan di Kabupatén Konawe Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Konawe Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Konawe
{{Kabupatén Muna}} Kategori:Kabupatén Muna Kategori:Kacamatan di Kabupatén Muna Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Muna Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Muna
{{Kabupatén Buton}} Kategori:Kabupatén Buton Kategori:Kacamatan di Kabupatén Buton Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Buton Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Buton
{{Kabupatén Konawe Kidul}} Kategori:Kabupatén Konawe Kidul Kategori:Kacamatan di Kabupatén Konawe Kidul Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Konawe Kidul Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Konawe Kidul
{{Kabupatén Bombana}} Kategori:Kabupatén Bombana Kategori:Kacamatan di Kabupatén Bombana Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Bombana Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Bombana
{{Kabupatén Wakatobi}} Kategori:Kabupatén Wakatobi Kategori:Kacamatan di Kabupatén Wakatobi Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Wakatobi Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Wakatobi
{{Kabupatén Kolaka Kalér}} Kategori:Kabupatén Kolaka Kalér Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kolaka Kalér Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kolaka Kalér Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kolaka Kalér
{{Kabupatén Konawe Kalér}} Kategori:Kabupatén Konawe Kalér Kategori:Kacamatan di Kabupatén Konawe Kalér Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Konawe Kalér Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Konawe Kalér
{{Kabupatén Buton Kalér}} Kategori:Kabupatén Buton Kalér Kategori:Kacamatan di Kabupatén Buton Kalér Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Buton Kalér Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Buton Kalér
{{Kabupatén Kolaka Wétan}} Kategori:Kabupatén Kolaka Wétan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kolaka Wétan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kolaka Wétan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kolaka Wétan
{{Kabupatén Konawe Kapuloan}} Kategori:Kabupatén Konawe Kapuloan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Konawe Kapuloan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Konawe Kapuloan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Konawe Kapuloan
{{Kabupatén Muna Kulon}} Kategori:Kabupatén Muna Kulon Kategori:Kacamatan di Kabupatén Muna Kulon Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Muna Kulon Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Muna Kulon
{{Kabupatén Buton Tengah}} Kategori:Kabupatén Buton Tengah Kategori:Kacamatan di Kabupatén Buton Tengah Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Buton Tengah Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Buton Tengah
{{Kabupatén Buton Kidul}} Kategori:Kabupatén Buton Kidul Kategori:Kacamatan di Kabupatén Buton Kidul Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Buton Kidul Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Buton Kidul
{{Kota Kendari}} Kategori:Kota Kendari Kategori:Kacamatan di Kota Kendari Kategori:Kalurahan/désa di Kota Kendari Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Kendari
{{Kota Baubau}} Kategori:Kota Baubau Kategori:Kacamatan di Kota Baubau Kategori:Kalurahan/désa di Kota Baubau Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Baubau

Gorontalo[édit | édit sumber]

Citakan Kategori dati2 Kategori dati3 Kategori dati4 Citakan dati4
{{Kabupatén Gorontalo}} Kategori:Kabupatén Gorontalo Kategori:Kacamatan di Kabupatén Gorontalo Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Gorontalo Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Gorontalo
{{Kabupatén Boalemo}} Kategori:Kabupatén Boalemo Kategori:Kacamatan di Kabupatén Boalemo Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Boalemo Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Boalemo
{{Kabupatén Bone Bolango}} Kategori:Kabupatén Bone Bolango Kategori:Kacamatan di Kabupatén Bone Bolango Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Bone Bolango Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Bone Bolango
{{Kabupatén Pohuwato}} Kategori:Kabupatén Pohuwato Kategori:Kacamatan di Kabupatén Pohuwato Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Pohuwato Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Pohuwato
{{Kabupatén Gorontalo Kalér}} Kategori:Kabupatén Gorontalo Kalér Kategori:Kacamatan di Kabupatén Gorontalo Kalér Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Gorontalo Kalér Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Gorontalo Kalér
{{Kota Gorontalo}} Kategori:Kota Gorontalo Kategori:Kacamatan di Kota Gorontalo Kategori:Kalurahan/désa di Kota Gorontalo Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Gorontalo

Sulawesi Kulon[édit | édit sumber]

Citakan Kategori dati2 Kategori dati3 Kategori dati4 Citakan dati4
{{Kabupatén Pasangkayu}} Kategori:Kabupatén Pasangkayu Kategori:Kacamatan di Kabupatén Pasangkayu Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Pasangkayu Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Pasangkayu
{{Kabupatén Mamuju}} Kategori:Kabupatén Mamuju Kategori:Kacamatan di Kabupatén Mamuju Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Mamuju Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Mamuju
{{Kabupatén Mamasa}} Kategori:Kabupatén Mamasa Kategori:Kacamatan di Kabupatén Mamasa Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Mamasa Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Mamasa
{{Kabupatén Polewali Mandar}} Kategori:Kabupatén Polewali Mandar Kategori:Kacamatan di Kabupatén Polewali Mandar Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Polewali Mandar Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Polewali Mandar
{{Kabupatén Majene}} Kategori:Kabupatén Majene Kategori:Kacamatan di Kabupatén Majene Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Majene Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Majene
{{Kabupatén Mamuju Tengah}} Kategori:Kabupatén Mamuju Tengah Kategori:Kacamatan di Kabupatén Mamuju Tengah Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Mamuju Tengah Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Mamuju Tengah

Kapuloan Maluku[édit | édit sumber]

Maluku[édit | édit sumber]

Citakan Kategori dati2 Kategori dati3 Kategori dati4 Citakan dati4
{{Kabupatén Maluku Tengah}} Kategori:Kabupatén Maluku Tengah Kategori:Kacamatan di Kabupatén Maluku Tengah Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Maluku Tengah Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Maluku Tengah
{{Kabupatén Maluku Kidul Wétan}} Kategori:Kabupatén Maluku Kidul Wétan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Maluku Kidul Wétan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Maluku Kidul Wétan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Maluku Kidul Wétan
{{Kabupatén Kapuloan Tanimbar}} Kategori:Kabupatén Kapuloan Tanimbar Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kapuloan Tanimbar Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kapuloan Tanimbar Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kapuloan Tanimbar
{{Kabupatén Buru}} Kategori:Kabupatén Buru Kategori:Kacamatan di Kabupatén Buru Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Buru Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Buru
{{Kabupatén Seram Bagian Wétan}} Kategori:Kabupatén Seram Bagian Wétan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Seram Bagian Wétan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Seram Bagian Wétan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Seram Bagian Wétan
{{Kabupatén Seram Bagian Kulon}} Kategori:Kabupatén Seram Bagian Kulon Kategori:Kacamatan di Kabupatén Seram Bagian Kulon Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Seram Bagian Kulon Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Seram Bagian Kulon
{{Kabupatén Kapuloan Aru}} Kategori:Kabupatén Kapuloan Aru Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kapuloan Aru Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kapuloan Aru Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kapuloan Aru
{{Kabupatén Maluku Kidul Kulon}} Kategori:Kabupatén Maluku Kidul Kulon Kategori:Kacamatan di Kabupatén Maluku Kidul Kulon Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Maluku Kidul Kulon Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Maluku Kidul Kulon
{{Kabupatén Buru Kidul}} Kategori:Kabupatén Buru Kidul Kategori:Kacamatan di Kabupatén Buru Kidul Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Buru Kidul Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Buru Kidul
{{Kota Ambon}} Kategori:Kota Ambon Kategori:Kacamatan di Kota Ambon Kategori:Kalurahan/désa di Kota Ambon Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Ambon
{{Kota Tual}} Kategori:Kota Tual Kategori:Kacamatan di Kota Tual Kategori:Kalurahan/désa di Kota Tual Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Tual

Maluku Kalér[édit | édit sumber]

Citakan Kategori dati2 Kategori dati3 Kategori dati4 Citakan dati4
{{Kabupatén Halmahera Kulon}} Kategori:Kabupatén Halmahera Kulon Kategori:Kacamatan di Kabupatén Halmahera Kulon Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Halmahera Kulon Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Halmahera Kulon
{{Kabupatén Halmahera Tengah}} Kategori:Kabupatén Halmahera Tengah Kategori:Kacamatan di Kabupatén Halmahera Tengah Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Halmahera Tengah Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Halmahera Tengah
{{Kabupatén Halmahera Kalér}} Kategori:Kabupatén Halmahera Kalér Kategori:Kacamatan di Kabupatén Halmahera Kalér Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Halmahera Kalér Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Halmahera Kalér
{{Kabupatén Halmahera Kidul}} Kategori:Kabupatén Halmahera Kidul Kategori:Kacamatan di Kabupatén Halmahera Kidul Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Halmahera Kidul Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Halmahera Kidul
{{Kabupatén Kapuloan Sula}} Kategori:Kabupatén Kapuloan Sula Kategori:Kacamatan di Kabupatén Kapuloan Sula Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kapuloan Sula Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kapuloan Sula
{{Kabupatén Halmahera Wétan}} Kategori:Kabupatén Halmahera Wétan Kategori:Kacamatan di Kabupatén Halmahera Wétan Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Halmahera Wétan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Halmahera Wétan
{{Kabupatén Pulau Morotai}} Kategori:Kabupatén Pulau Morotai Kategori:Kacamatan di Kabupatén Pulau Morotai Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Pulau Morotai Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Pulau Morotai
{{Kabupatén Pulau Taliabu}} Kategori:Kabupatén Pulau Taliabu Kategori:Kacamatan di Kabupatén Pulau Taliabu Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Pulau Taliabu Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Pulau Taliabu
{{Kota Ternate}} Kategori:Kota Ternate Kategori:Kacamatan di Kota Ternate Kategori:Kalurahan/désa di Kota Ternate Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Ternate
{{Kota Tidore Kapuloan}} Kategori:Kota Tidore Kapuloan Kategori:Kacamatan di Kota Tidore Kapuloan Kategori:Kalurahan/désa di Kota Tidore Kapuloan Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Tidore Kapuloan

Pulau Papua[édit | édit sumber]

Papua[édit | édit sumber]

Citakan Kategori dati2 Kategori dati3 Kategori dati4 Citakan dati4
{{Kabupatén Merauke}} Kategori:Kabupatén Merauke Kategori:Distrik di Kabupatén Merauke Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Merauke Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Merauke
{{Kabupatén Jayawijaya}} Kategori:Kabupatén Jayawijaya Kategori:Distrik di Kabupatén Jayawijaya Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Jayawijaya Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Jayawijaya
{{Kabupatén Jayapura}} Kategori:Kabupatén Jayapura Kategori:Distrik di Kabupatén Jayapura Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Jayapura Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Jayapura
{{Kabupatén Nabire}} Kategori:Kabupatén Nabire Kategori:Distrik di Kabupatén Nabire Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Nabire Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Nabire
{{Kabupatén Kapuloan Yapen}} Kategori:Kabupatén Kapuloan Yapen Kategori:Distrik di Kabupatén Kapuloan Yapen Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kapuloan Yapen Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kapuloan Yapen
{{Kabupatén Biak Numfor}} Kategori:Kabupatén Biak Numfor Kategori:Distrik di Kabupatén Biak Numfor Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Biak Numfor Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Biak Numfor
{{Kabupatén Puncak Jaya}} Kategori:Kabupatén Puncak Jaya Kategori:Distrik di Kabupatén Puncak Jaya Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Puncak Jaya Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Puncak Jaya
{{Kabupatén Paniai}} Kategori:Kabupatén Paniai Kategori:Distrik di Kabupatén Paniai Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Paniai Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Paniai
{{Kabupatén Mimika}} Kategori:Kabupatén Mimika Kategori:Distrik di Kabupatén Mimika Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Mimika Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Mimika
{{Kabupatén Sarmi}} Kategori:Kabupatén Sarmi Kategori:Distrik di Kabupatén Sarmi Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Sarmi Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Sarmi
{{Kabupatén Keerom}} Kategori:Kabupatén Keerom Kategori:Distrik di Kabupatén Keerom Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Keerom Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Keerom
{{Kabupatén Pegunungan Bintang}} Kategori:Kabupatén Pegunungan Bintang Kategori:Distrik di Kabupatén Pegunungan Bintang Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Pegunungan Bintang Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Pegunungan Bintang
{{Kabupatén Yahukimo}} Kategori:Kabupatén Yahukimo Kategori:Distrik di Kabupatén Yahukimo Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Yahukimo Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Yahukimo
{{Kabupatén Tolikara}} Kategori:Kabupatén Tolikara Kategori:Distrik di Kabupatén Tolikara Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Tolikara Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Tolikara
{{Kabupatén Waropen}} Kategori:Kabupatén Waropen Kategori:Distrik di Kabupatén Waropen Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Waropen Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Waropen
{{Kabupatén Boven Digoel}} Kategori:Kabupatén Boven Digoel Kategori:Distrik di Kabupatén Boven Digoel Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Boven Digoel Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Boven Digoel
{{Kabupatén Mappi}} Kategori:Kabupatén Mappi Kategori:Distrik di Kabupatén Mappi Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Mappi Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Mappi
{{Kabupatén Asmat}} Kategori:Kabupatén Asmat Kategori:Distrik di Kabupatén Asmat Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Asmat Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Asmat
{{Kabupatén Supiori}} Kategori:Kabupatén Supiori Kategori:Distrik di Kabupatén Supiori Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Supiori Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Supiori
{{Kabupatén Mamberamo Raya}} Kategori:Kabupatén Mamberamo Raya Kategori:Distrik di Kabupatén Mamberamo Raya Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Mamberamo Raya Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Mamberamo Raya
{{Kabupatén Mamberamo Tengah}} Kategori:Kabupatén Mamberamo Tengah Kategori:Distrik di Kabupatén Mamberamo Tengah Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Mamberamo Tengah Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Mamberamo Tengah
{{Kabupatén Yalimo}} Kategori:Kabupatén Yalimo Kategori:Distrik di Kabupatén Yalimo Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Yalimo Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Yalimo
{{Kabupatén Lanny Jaya}} Kategori:Kabupatén Lanny Jaya Kategori:Distrik di Kabupatén Lanny Jaya Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Lanny Jaya Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Lanny Jaya
{{Kabupatén Nduga}} Kategori:Kabupatén Nduga Kategori:Distrik di Kabupatén Nduga Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Nduga Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Nduga
{{Kabupatén Puncak}} Kategori:Kabupatén Puncak Kategori:Distrik di Kabupatén Puncak Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Puncak Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Puncak
{{Kabupatén Dogiyai}} Kategori:Kabupatén Dogiyai Kategori:Distrik di Kabupatén Dogiyai Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Dogiyai Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Dogiyai
{{Kabupatén Intan Jaya}} Kategori:Kabupatén Intan Jaya Kategori:Distrik di Kabupatén Intan Jaya Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Intan Jaya Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Intan Jaya
{{Kabupatén Deiyai}} Kategori:Kabupatén Deiyai Kategori:Distrik di Kabupatén Deiyai Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Deiyai Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Deiyai
{{Kota Jayapura}} Kategori:Kota Jayapura Kategori:Distrik di Kota Jayapura Kategori:Kalurahan/désa di Kota Jayapura Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Jayapura

Papua Kulon[édit | édit sumber]

Citakan Kategori dati2 Kategori dati3 Kategori dati4 Citakan dati4
{{Kabupatén Sorong}} Kategori:Kabupatén Sorong Kategori:Distrik di Kabupatén Sorong Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Sorong Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Sorong
{{Kabupatén Manokwari}} Kategori:Kabupatén Manokwari Kategori:Distrik di Kabupatén Manokwari Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Manokwari Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Manokwari
{{Kabupatén Fakfak}} Kategori:Kabupatén Fakfak Kategori:Distrik di Kabupatén Fakfak Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Fakfak Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Fakfak
{{Kabupatén Sorong Kidul}} Kategori:Kabupatén Sorong Kidul Kategori:Distrik di Kabupatén Sorong Kidul Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Sorong Kidul Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Sorong Kidul
{{Kabupatén Raja Ampat}} Kategori:Kabupatén Raja Ampat Kategori:Distrik di Kabupatén Raja Ampat Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Raja Ampat Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Raja Ampat
{{Kabupatén Teluk Bintuni}} Kategori:Kabupatén Teluk Bintuni Kategori:Distrik di Kabupatén Teluk Bintuni Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Teluk Bintuni Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Teluk Bintuni
{{Kabupatén Teluk Wondama}} Kategori:Kabupatén Teluk Wondama Kategori:Distrik di Kabupatén Teluk Wondama Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Teluk Wondama Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Teluk Wondama
{{Kabupatén Kaimana}} Kategori:Kabupatén Kaimana Kategori:Distrik di Kabupatén Kaimana Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Kaimana Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Kaimana
{{Kabupatén Tambrauw}} Kategori:Kabupatén Tambrauw Kategori:Distrik di Kabupatén Tambrauw Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Tambrauw Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Tambrauw
{{Kabupatén Maybrat}} Kategori:Kabupatén Maybrat Kategori:Distrik di Kabupatén Maybrat Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Maybrat Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Maybrat
{{Kabupatén Manokwari Kidul}} Kategori:Kabupatén Manokwari Kidul Kategori:Distrik di Kabupatén Manokwari Kidul Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Manokwari Kidul Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Manokwari Kidul
{{Kabupatén Pegunungan Arfak}} Kategori:Kabupatén Pegunungan Arfak Kategori:Distrik di Kabupatén Pegunungan Arfak Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Pegunungan Arfak Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kabupatén Pegunungan Arfak
{{Kota Sorong}} Kategori:Kota Sorong Kategori:Distrik di Kota Sorong Kategori:Kalurahan/désa di Kota Sorong Kategori:Citakan désa/kalurahan di Kota Sorong