Pamaké:RiskyAshary

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Risky Photo. This taken when 2012.jpg

Risky Ashary dibabarkeun di Bandung 10 Januari 1992. Kuliah di Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah FPBS UPI. Nalika kuliah kungsi diajar organisasi di BEM Hima Pensatrada FPBS UPI jeung Turus Hima Pensatrada. Ngiringan oge Lisenda Hima Pensatrada salaku anggota teu aktif (da teu bisa nanaon)

Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.59 (UTC)