Obrolan pamaké:RiskyAshary

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké RiskyAshary ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

Tedi (sawala) 25 Séptémber 2014 07.07 (UTC)


Niigata[édit sumber]

Niigata nya éta ibu kota prefektur Niigata, Jepang. Kaasup kana kota anu loba populasina. Perenahna aya di kulon basisir Honshu, kapuloan nu pang gedéna di Jepang, kaasup wilayah Chobu, nyanghareup ka laut Jepang jeung kapuloan Sado.https://en.wikipedia.org/wiki/Niigata Niigata boga sajarah minangka kota palabuan, tuluy jadi palabuan bébas (free port) sabada Réstorasi Meiji. Pamaréntahan Niigata diwangun dina taun 1889. Niigata ogé kawéntar ku paréna anu alus kualitasna. Niigata dibagi jadi dua distrik. Bagian kota nu anyar perenahna deukeut stasion kiduleun walungan Shinano, sedengkeun bagian anu heubeulna ayana di kaléreun éta walungan, ieu bagian téh jadi tempat pamaréntahan jeung kantor kota ogé. Ieu dua distrik dihubungkeun ku sasak Bandai, ieu sasak ogé jadi asset kabudayaan anu penting. Di distrik anu anyar aya fasilitas pusat pertemuan kelas internasional ngaranna Toki Messe, anu perenahna aya di tempat paling luhur di kota Niigata, di lantai pang luhurna aya fasilitas observatorium. Tina éta observatorium ogé urang bisa ningali walungan Shinano, Laut Jepang, jeung pulo Sado. Toki Messe ogé jadi lapangan kandang pikeun tim basket Niigata Albirex Team. Di distrik anu heubeul aya museum sajarah kota, ngaranna Minatopia, anu midangkeun rupa-rupa sajarah kota Niigata.

Wilujeng Sumping di Undak 1[édit sumber]

Bagéa!

Anjeun geus kadaptar jadi pamilon pasanggiri nulis Wiki Sabanda.

  • Pikeun meunangkeun hadiah utama, anjeun kudu ngaliwatan 10 undakan.
  • Ayeuna anjeun bisa migawé undak 1. Katangtuanana bisa ditingali dina kaca katangtuan Undak 1
  • Upama geus nulis artikel, mangga laporkeun dina Kaca Klaim Undak 1

Cag!

~~~~


A.R Dipusparaga (sawala) 12 Oktober 2014 12.00 (UTC)

Artikel Niigata[édit sumber]

Sampurasun Risky, Cobi tingal deui Pituduh Cara Nyieun Artikel
Kaca sawala ieu fungsina pikeun komunikasi, sanés kanggo ngadamel artikel anyar. Sumanget... A.R Dipusparaga (sawala) 12 Oktober 2014 12.12 (UTC)

Hayu Ngédit Deui[édit sumber]

Sampurasun Risky, Kamana yeuh tos lami teu ngédit deui. Terakhir ngédit téh ping 9 Oktober nya? Tos aya 3 mingguna ning. Sok ah diantos pisan artikel-artikelna.
Hayu urang raksa basa Sunda ku urang sararéa. A.R Dipusparaga (sawala) 24 Oktober 2014 16.13 (UTC)

Uleman Ngabuburit[édit sumber]

Wilujeng énjing Kang Risky,
Dihaturanan sumping dina acara Ngabuburit Bareng Wikipédia nu baris dilaksanakeun dina:

dinten: Rebo, 8 Juli 2015
tempat: Co & Co Working Space Jl. Dipatiukur No. 5 (Dago), Bandung
waktu: Jam 16.00-20.00

Agénda acara:

  1. Silaturahmi antar pamaké Wikipédia
  2. Ngabuburit bari ngédit artikel bareng
  3. Bukber (buka puasa bersama)

Acara ieu dijamin HARATIISSS tur aya doorprizena ogé.
Tong hilap nyandak léptop atanapi gadget nu sanésna nya.
Kanggé kalancaran acara, mangga konfirmasi heula kasumpinganana ku cara ngawaleran ieu uleman (tiasa/henteuna sumping) dina obrolan kaca pamaké sim kuring.
Diantos pisan kasumpinganana. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 2 Juli 2015 03.29 (UTC)

Panutupan Wiki Sabanda[édit sumber]

Sampurasun!
Sayembara Wiki Sabanda parantos ditutup kaping 14 Maret 2016 jam 23.59 WIB. Hatur nuhun kana ilubiung sadérék RiskyAshary dina ieu sayembara. Sadaya hasil anu parantos dipidamel ku sadérék nuju dirékap.

Hasil ahir tina ieu sayembara diumumkeun langsung dina acara panutupan. Ku kituna, panata calagara Wiki Sabanda seja ngulem sadérék RiskyAshary kanggo sumping dina acara nu dimaksad, dina:

Dinten, kaping : Kemis, 24 Maret 2016. '
Jam : 13.00-14.00 WIB
Tempat: Aula Perpustakaan Ajip Rosidi, Jl. Garut No. 2, Kota Bandung.

Sanaos sayembara tos lekasan, kontribusi sadérék dina ngokolakeun Wikipéda teras diantos pisan, sangkan Wikipedia Basa Sunda tiasa teras hirup.

Cag.

Panata Calagara
ilhamkang (sawala) 15 Maret 2016 03.26 (UTC)