Pamaké:Sfmaulida

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sampurasun! Nepangkeun wasta pun Syifa Maulida Zakiah wanoja anu gumelar di Sukabumi dina ping 20 Juni 1996. Syifa Maulida Zakiah éta nami téh miboga harti anu jero, Syifa anu hartina ubar (ubar didieu teh lain hartina ubar anu sok diinum) tuluy Maulida éta téh hartina bulan Mulud. Sedengkeun Zakiah saur pun bapa mah salasahiji nami elmuan anu hartina pinter. Janten harti lengkepna Syifa Maulida Zakiah téh nyaéta ubar anu geulis di bulan Mulud. Kawit ti Likeéarth (baca : Sukabumi) namung pami wawanohan mah sok ngawanohkeunna téh ti perbatasan sukabumi sareng bogor. Sedengkeun kalangenan samentawisna mah nyibuk-nyibukeun diri supados jembar pangalaman.


Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 06.28 (UTC)