Obrolan pamaké:Sfmaulida

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wilujeng Sumping di Wikipedia![édit sumber]

Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Sfmaulida ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :


Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).
ilhamkang (sawala) 17 Séptémber 2015 23.28 (UTC)


Konfirmasi Pendaftaran Wiki Sabanda[édit sumber]

Sampurasun Syifa,

Hatur nuhun kana partisipasina dina pasanggiri nulis Wiki Sabanda. Anjeun tos kadaptar salaku pamilon dina ieu kaca. Tapi Anjeun acan tiasa lebet kana undakan 1 lantaran masih kénéh aya kakirangan nyaéta profil kaca pamakéna acan nganggé foto. Sangkan langkung écés, conto profil kaca pamaké tiasa ditingali di dieu. Kanggé pituduh muat gambarna tiasa ditingal di Pituduh muat berkas.

Hatur nuhun. :) --A.R Dipusparaga (sawala) 18 Séptémber 2015 15.27 (UTC)

Wilujeng sumping di Undak 1[édit sumber]

Bagéa!

Anjeun geus kadaptar jadi pamilon pasanggiri nulis Wiki Sabanda.

  • Pikeun meunangkeun hadiah utama, anjeun kudu ngaliwatan 10 undakan.
  • Ayeuna anjeun bisa migawé undak 1. Katangtuanana bisa ditingali dina kaca katangtuan Undak 1
  • Upama geus nulis artikel, mangga laporkeun dina Kaca Klaim Undak 1

Cag!

~~~~


--A.R Dipusparaga (sawala) 24 Séptémber 2015 10.17 (UTC)

Ngawitan Nyerat[édit sumber]

Sampurasun, Sfmaulida!
Katawisna sadérék Sfmaulida teu acan ngawitan nyerat artikel. Mugi tiasa geura dikawitan, nya :). Pituduh dasarna tiasa ditingali dina kaca ieu di handap: Téknis nulis:

Komunikasi:

Sumanget!
Cag. --ilhamkang (sawala) 2 Désémber 2015 16.19 (UTC)

Panutupan Wiki Sabanda[édit sumber]

Sampurasun!
Sayembara Wiki Sabanda parantos ditutup kaping 14 Maret 2016 jam 23.59 WIB. Hatur nuhun kana ilubiung sadérék Sfmaulida dina ieu sayembara. Sadaya hasil anu parantos dipidamel ku sadérék nuju dirékap.

Hasil ahir tina ieu sayembara diumumkeun langsung dina acara panutupan. Ku kituna, panata calagara Wiki Sabanda seja ngulem sadérék Sfmaulida kanggo sumping dina acara nu dimaksad, dina:

Dinten, kaping : Kemis, 24 Maret 2016. '
Jam : 13.00-14.00 WIB
Tempat: Aula Perpustakaan Ajip Rosidi, Jl. Garut No. 2, Kota Bandung.

Sanaos sayembara tos lekasan, kontribusi sadérék dina ngokolakeun Wikipéda teras diantos pisan, sangkan Wikipedia Basa Sunda tiasa teras hirup.

Cag.

Panata Calagara
ilhamkang (sawala) 15 Maret 2016 03.29 (UTC)