Pamaké:Uchup19/Nyambut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wilujeng Sumping di kaca pamaké Uchup19
Simabdi domisili di Jawa Kulon, Indonésia, nyatana di Kabupatén Sukabumi.
Didieu simabdi minangka Pamaké, ogé minangka Pamilon pasanggiri Wiki Sabanda nu aktip nulis jeung ngédit artikel ti 11 Januari 2011.