Pamaké:Zahra Sundari

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
kuring nuju dina acara silaturahmi keluarga besar IKAS Cikajang

Nepangkeun, simkuring Muthi'ah Zahra Sundari ti wewengkon Bandung, ayena nuju kuliah di Universitas Nasional PASIM jurusan Akuntansi semester 3. Kalangenan simkuring maca novel basa sunda boh basa indonesia.

Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 06.30 (UTC)