Obrolan pamaké:Zahra Sundari

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wilujeng sumping di Wikipédia, Zahra Sundari!


Sampurasun, simkuring baris nyamat anjeun minangka Wikipédiawan.

Wikipédia mangrupa énsiklopédi bébas anu digarap réréongan, terus-tumerus diwangun ku sadaya pamaké. Wikipèdia basa Sunda kiwari kakarék 59.739 artikel. Sakabéh artikel di Wikipédia basa Sunda ditulis tur dimumulé ku para rélawan siga anjeun. Mangga lakonan lèngkah munggaran anjeun ku sawatara pituduh anu aya di lebah katuhu, atawa nulis di kaca Sawala.

Wikipédia neueul kana sawatara prinsip dasar anu dipihormat ku sakumna:

  1. énsiklopedis tur anteb (ngandelkeun sumber anu sohéh)
  2. jihat sawangan nétral (teu ngandung unsur promosi)
  3. watekna nembrak sarta mihormat hak cipta (teu asal nyalin atawa plagiat)
  4. étika (lumuhung kana kasopanan tur konsénsus)
  5. bébas pikeun ngarobah (nyimpen sakabéh jujutan)

Hayu urang ngaronjatkeun Wikipédia basa Sunda sangkan leuwih hadé, kontribusi anjeun diantos pisan.

Mugia anjeun sugema boh macana boh nulisna di Wikipédia.

Wilujeng ngontribusi!

Pikeun nanda tangan obrolan, dina panungtung obrolan anjeun ketikeun ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).
don't speak Sundanese?


–-Yusup_Ramdani  21 Juli 2015 02.23 (UTC)


Wilujeng Sumping di Undak 1[édit sumber]

Bagéa!

Anjeun geus kadaptar jadi pamilon pasanggiri nulis Wiki Sabanda.

  • Pikeun meunangkeun hadiah utama, anjeun kudu ngaliwatan 10 undakan.
  • Ayeuna anjeun bisa migawé undak 1. Katangtuanana bisa ditingali dina kaca katangtuan Undak 1
  • Upama geus nulis artikel, mangga laporkeun dina Kaca Klaim Undak 1

Cag!

~~~~


--A.R Dipusparaga (sawala) 21 Juli 2015 04.58 (UTC)

Artikel Usép Romli[édit sumber]

Sampurasun Téh Zahra,

Hatur nuhun kana partisipasina dina Wiki Sabanda 2014. Niténan artikel Tétéh nu munggaran, Usép Romli, aya sababaraha catetan nu kedah diperhatoskeun.

  1. Minimal 5 kalimah OK
  2. Rujukan kirang hiji deui (margi sarat artikel taratas minimalna kedah aya 2 rujukan)
  3. Wikifisasi OK sanajan masih kénéh aya nu kirang merenah
  4. Ku sim kuring ditambihan kategori
  5. Sim kuring nambihan interwiki pados tiasa nyambung kana artikel dina basa nu sanésna. Pituduhna tiasa ditingal Wikipedia:Interwiki.
  6. Langkung lengkep tambihan gambar nu luyu sareng artikelna.

Kanggé parobihanana mangga tingal kaca ieu kanggé éjahan sareng wikifisasi & ieu kanggé kategori. Sumanget nya. ^_^

--A.R Dipusparaga (sawala) 21 Juli 2015 07.33 (UTC)

Panutupan Wiki Sabanda[édit sumber]

Sampurasun!
Sayembara Wiki Sabanda parantos ditutup kaping 14 Maret 2016 jam 23.59 WIB. Hatur nuhun kana ilubiung sadérék Zahra Sundari dina ieu sayembara. Sadaya hasil anu parantos dipidamel ku sadérék nuju dirékap.

Hasil ahir tina ieu sayembara diumumkeun langsung dina acara panutupan. Ku kituna, panata calagara Wiki Sabanda seja ngulem sadérék Zahra Sundari kanggo sumping dina acara nu dimaksad, dina:

Dinten, kaping : Kemis, 24 Maret 2016. '
Jam : 13.00-14.00 WIB
Tempat: Aula Perpustakaan Ajip Rosidi, Jl. Garut No. 2, Kota Bandung.

Sanaos sayembara tos lekasan, kontribusi sadérék dina ngokolakeun Wikipéda teras diantos pisan, sangkan Wikipedia Basa Sunda tiasa teras hirup.

Cag.

Panata Calagara
ilhamkang (sawala) 15 Maret 2016 03.33 (UTC)