Pamatang Silima Huta, Simalungun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Pamatang Silima Huta

Peta lokasi Kacamatan Pamatang Silima Huta
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Simalungun
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Pamatang Silima Huta nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Simalungun Citakan:Pamatang Silima Huta, Simalungun


Nuvola filesystems folder home.png