Pamekarsari, Surian, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Pamekarsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanSurian

Pamekarsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Surian, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg