Panampangan, Pangururan, Samosir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Panampangan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSamosir
KacamatanPangururan

Panampangan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pangururan, Kabupatén Samosir, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Pangururan, Samosir


Gnome-home.svg