Pangkalan, Lingga Bayu, Mandailing Natal

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pangkalan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
KacamatanLingga Bayu

Pangkalan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Lingga Bayu, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Lingga Bayu, Mandailing Natal


Gnome-home.svg