Pangkalan Jati, Cinéré, Dépok

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Pangkalan Jati
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaDépok
KacamatanCinéré

Pangkalan Jati nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cinéré, Kota Dépok, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.