Pangkalan Jati Baru, Cinéré, Dépok

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Pangkalan Jati Baru
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Kulon
Kota Dépok
Kacamatan Cinéré

Pangkalan Jati Baru nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cinéré, Kota Dépok, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.




Gnome-home.svg