Panjunan, Astanaanyar, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Panjunan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanAstanaanyar

Panjunan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Astanaanyar, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg