Pantai Kasuari, Asmat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pantai Kasuari
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiPapua
KabupaténAsmat
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri91.18.06
Désa/kalurahan-

Pantai Kasuari nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Asmat, Propinsi Papua, Indonésia. Citakan:Pantai Kasuari, Asmat