Pantai Labu, Deli Serdang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pantai Labu
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
Lega81,85 Kilométer pasagi
Pangeusi50.953 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.07.32
Désa/kalurahan-

Pantai Labu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Deli Serdang Citakan:Pantai Labu, Deli Serdang