Pantai Labu, Deli Serdang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Pantai Labu

Peta lokasi Kacamatan Pantai Labu
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Deli Serdang
Camat -
Lega 81,85 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 50.953 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Pantai Labu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Deli Serdang Citakan:Pantai Labu, Deli Serdang


Nuvola filesystems folder home.png