Pante Kera, Simpang Jernih, Aceh Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pante Kera
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanSimpang Jernih

Pante Kera nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Simpang Jernih, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Simpang Jernih, Aceh Timur


Gnome-home.svg