Panunggulan, Tunjung Téja, Sérang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Panunggulan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténSérang
KacamatanTunjung Téja

Panunggulan nyaéta salasahiji kalurahan di Kacamatan Tunjung Téja, Sérang, Propinsi Banten, Indonésia.[1]



Gnome-home.svg
  1. BPS Provinsi Banten. Master File Desa Provinsi Banten Tahun 2016. ISSN: 2356-3745