Panyileukan, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Panyileukan

Peta lokasi Kacamatan Panyileukan
Propinsi Jawa Barat
Kota Bandung
Camat Uum Sumiati
Lega 5,1 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 39.300 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Panyileukan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Nuvola filesystems folder home.png