Panyindangan, Buahdua, Sumedang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Panyindangan
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sumedang
Kacamatan Buahdua

Panyindangan nyaéta salasahiji désa di kacamatan Buahdua, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg