Papua (disambiguasi)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Papua bisa ngarujuk kana:

  • Urut propinsi di Indonésia nu kiwari jadi dua:
  1. Propinsi Papua (tetep ngagunakeun ngaran Papua)
  2. Papua Kulon