Parakansalak, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Parakan Salak, Sukabumi)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Parakan Salak

Peta lokasi Kacamatan Parakan Salak
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sukabumi
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa
Fotolitografi Parakan Salak, Sukabumi 1898-1899

Parakan Salak nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Babagéan Administratif[édit | édit sumber]

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Perkebunan[édit | édit sumber]

Wisata[édit | édit sumber]



Nuvola filesystems folder home.png