Parit Culum II, Muara Sabak Barat, Tanjung Jabung Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Parit Culum II
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTanjung Jabung Timur
KacamatanMuara Sabak Barat

Parit Culum II nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Muara Sabak Barat, Kabupatén Tanjung Jabung Timur, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Muara Sabak Barat, Tanjung Jabung Timur


Gnome-home.svg