Park Jung-yang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


pangeran Park Jung-yang
박중양 朴重陽
Park Jung-yang
Park Jung-yang, 1941
Katerangan lian
Gumelar Won-geun
3 Méi 1872
Daegu, Koréa Kidul
Pupus 23 April 1959 (yuswa 86)
Daegu, Koréa Kidul
Kabangsaan Koréa Kidul
Alma mater Anglo-Chinese College
University of Vanderbilt
University of Emory
Ageman seorang ateis

Park Jung-yang(koréa:박중양;朴重陽, gumelar di Daegu, Koréa Kidul, 3 Méi 1872 – tilar dunya di Daegu, Koréa Kidul, 23 April 1959 dina umur 86 taun) nyaéta saurang pegawai jeung pulitikus, filsuf liberalism asal Koréa Kidul.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Replace this image male.svg