Pasar Baru, Sawah Besar, Jakarta Pusat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Pasar Baru
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Pusat
Kacamatan Sawah Besar

Pasar Baru nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Sawah Besar, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg