Pasar Baru, Sawah Besar, Jakarta Pusat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Pasar Baru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Pusat
KacamatanSawah Besar

Pasar Baru nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Sawah Besar, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg