Pasar Minggu, Pasar Minggu, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Pasar Minggu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Selatan
KacamatanPasar Minggu

Pasar Minggu nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Pasar Minggu, Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg