Pasawahan, Dayeuhkolot, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Pasawahan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanDayeuhkolot

Pasawahan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Dayeuhkolot, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.