Paseban, VII Koto Ilir, Tebo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Paseban
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTebo
KacamatanVII Koto Ilir

Paseban nyaéta salah sahiji désa di kacamatan VII Koto Ilir, Kabupatén Tebo, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:VII Koto Ilir, Tebo