Pasi, Lhoong, Aceh Besar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Pasi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanLhoong

Pasi nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Lhoong, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Lhoong, Aceh Besar