Pasi Kuala Ba'u, Kluet Utara, Aceh Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pasi Kuala Ba'u
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanKluet Utara

Pasi Kuala Ba'u nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Kluet Utara, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Kluet Utara, Aceh Selatan


Gnome-home.svg