Pasi Timon, Teunom, Aceh Jaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pasi Timon
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Jaya
KacamatanTeunom

Pasi Timon nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Teunom, Kabupatén Aceh Jaya, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Teunom, Aceh Jaya


Gnome-home.svg