Pasindangan, Cirebon Utara, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pasindangan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanCirebon Utara

Pasindangan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cirebon Utara, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg